Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Caraş-Severin: Calea ferată, distrusă în zona unde au deraiat trei vagoane ale unui tren InterRegio

Caraş-Severin: Calea ferată, distrusă în zona unde au deraiat trei vagoane ale unui tren InterRegio

Un articol de: - 31 Oct 2014, 12:52
Caraş-Severin: Calea ferată, distrusă în zona unde au deraiat trei vagoane ale unui tren InterRegio Eveniment
Cele trei vagoale ale trenului InterRegio Bucureşti-Timişoara care au deraiat, joi seară, între localităţile Topleţ şi Băile Herculane, din judeţul Caraş-Severin, au fost repuse pe şine.

Calea ferată este, însă, distrusă în zonă, iar circulaţia rămâne blocată, trenurile fiind redirecţionate. 

Până când va fi reparată calea ferată în zona localităţii Băile Herculene, acolo unde a avut loc accidentul feroviar, trenurile vor circula pe rute ocolitoare.

"Cele trei vagoane deraiate au fost ridicate pe şine cu vincluri hidraulice. Acestea sunt nişte sisteme care se bagă sub baza vagoanelor, iar cu ajutorul unor pompe acestea ridică vagoanele, până când le pune pe şine. Nu s-a putut folosi macara din cauza reliefului muntos din zonă. Garnitura de tren a fost apoi îndepărtată de la faţa locului, însă şina este distrusă pe o porțiune de aproximativ 50 de metri. Urmează să facem reparații, care ar putea dura chiar şi mai multe zile", a spus reprezentantul Regionalei CFR Timişoara.

Trei vagoane ale trenului InterRegio Bucureşti-Timişoara au deraiat, joi seară, între localităţile Topleţ şi Băile Herculane, din judeţul Caraş-Severin, fără să existe persoane rănite.

În tren se aflau aproximativ 80 de pasageri care au fost preluaţi de maşini şi duşi până în gara din Băile Herculane, de unde au fost preluaţi de un alt tren şi duşi la destinaţie.