Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Carmen Dan cere demisii de onoare în scandalul cu iz mafiot din interiorul Ministerului de Interne (FOTO, VIDEO)

Carmen Dan cere demisii de onoare în scandalul cu iz mafiot din interiorul Ministerului de Interne (FOTO, VIDEO)

Un articol de: - 25 Mai 2017, 14:50
Carmen Dan cere demisii de onoare în scandalul cu iz mafiot din interiorul Ministerului de Interne (FOTO, VIDEO) Eveniment

Ministrul de Interne a oferit o primă reacţie după scandalul cu iz de mafie siciliană din cadrul Ministerul Afacerilor Interne. Carmen Dan susţine că poliţiştii s-au pus într-o situaţie penibilă prin faptul că şi-au pus subalternii să stea în genunchi şi să îşi cere iertare. Dan le-a cerut demisia celor vinovaţi pentru această situaţie. 

"Îi cer încă o dată domnului Miu să facă gestul de onoare și să se retragă din acea poziție. Vom verifica și sunt interesată ca în contextul acestei verificări să reiasă și de ce conducerea Poliției de Frontieră a acționat din punctul meu de vedere superficial. Cred că ar fi trebuit să se aplece mai mult în momentul respectiv asupra cercetării acestei conduite. 

Carmen Dan cere demisii de onoare în scandalul cu iz mafiot din interiorul Ministerului de Interne

Declaraţiile lui Carmen Dan vin dupa ce jurnaliştii de la Naţional au prezentat imagini cu unii dintre cei mai mari şefi din ministerul de Interne în timpul a ceea ce pare un ritual mafiot în care sunt implicaţi unii dintre marii poliţiei române: Gelu Oltean, pe vremea cand era chiar șeful serviciului secret al Ministerului de Interne, chestorul Ioan Buda, fost secretar de stat al M.A.I. și actualul inspector șef al Poliției de Frontieră, şi chestorul Marcel Ardelean, șeful Direcției de Supraveghere și Controlul Trecerii Frontierei.

La acea vreme, Gelu Oltean, unul din personajele din fotografiile publicate, era şef al celebrei direcţii "Doi şi-un sfert", care tăia şi spânzura în toată Poliţia Română. De asemenea arată jurnaliştii, cazul comisarului pus în genunchi nu ar fi singular. Aceştia povestesc de chestori trași în toalete de pe chiar culoarele ministerului pentru a fi intimidați cu diverse imagini sau chiar de șefi de structuri infomative care, neexecutând ordinele lui Gelu, erau puși să se interneze la psihiatrie pentru că astfel să le fie distruse definitiv carierele. 

Citeşte mai multe despre:   Carmen Dan,   Ministerul de Interne ,   demisie,   politia