Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Carmen Dan a făcut anunţul. Ce se întâmplă în aprilie cu pensiile foştilor angajaţi de la Interne

Carmen Dan a făcut anunţul. Ce se întâmplă în aprilie cu pensiile foştilor angajaţi de la Interne

Un articol de: - 31 Mar 2018, 16:09
Carmen Dan a făcut anunţul. Ce se întâmplă în aprilie cu pensiile foştilor angajaţi de la Interne Eveniment

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a anunţat că pensiile foştilor angajaţi de la Interne vor fi primite înainte de sărbătorile Pascale.

De asemnea, ministrul susţine că foste cadre active ale Ministerului Afacerilor Interne au transmis faptul că taloanele de pensie aferente lunilor ianuarie, februarie şi martie ale anului în curs încă nu au fost primite, informează Agerpres.

„Aşa cum am fost informată de către conducerea Casei de Pensii a MAI, pensiile vor fi primite înainte de sărbătorile de Paşte, după cum urmează: cei care au conturi bancare vor primi pensia în data de 5 aprilie, iar ceilalţi vor primi în funcţie de livrările făcute de Poşta Română. După cum ştiţi, numărul de pensionări din ultimul an a fost mult mai mare faţă de cel obişnuit, lucru care a dus la o schimbare majoră în ceea ce priveşte procedura de distribuire a taloanelor de pensie în acest prim trimestru din 2018. Dacă anul trecut s-a procedat, în condiţiile legii, la achiziţia directă a serviciilor de imprimare şi împachetare a plicurilor, în 2018 a fost necesară conform legislaţiei in vigoare, o altă procedură de achiziţie a acestor servicii, din cauza numărului considerabil mai mare de pensionari. Această licitaţie a fost realizată în luna ianuarie, imediat după alocarea bugetară. Aşadar, în prezent, depinde de Poşta Română cât de repede vor fi distribuite taloanele! Ministerul Afacerilor Interne ţine legătura cu Poşta şi cu firma câştigătoare a licitaţiei ca totul să se urgenteze. De asemenea, este important de precizat că în toată această perioadă Casa de Pensii MAI a eliberat şi eliberează în continuare adeverinţe la solicitarea pensionarilor", a susţinut Carmen Dan.

Citeşte mai multe despre:   Carmen Dan