Carmen Dan, FĂRĂ niciun pic de JENĂ. Ministrul vorbeşte la telefon în timpul unui moment de reculegere în memoria protestatarului mort după mitingul din 10 august (VIDEO)

Carmen Dan, FĂRĂ niciun pic de JENĂ. Ministrul vorbeşte la telefon în timpul unui moment de reculegere în memoria protestatarului mort după mitingul din 10 august (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost surprinsă vorbind la telefon în timpul unui moment de reculegere din Parlament iniţiat de opoziţie în memoria lui Ilie Gâzea, protestatarul mort la câteva zile după ce a inhalat gaze la mitingul din 10 august.

Imaginile au fost surprinse de către deputatul PMP Cătălin Cristache şi publicate pe pagina sa de Facebook.

„Rămâi fără cuvinte când vezi lipsa de compasiune şi răceala care îi caracterizează pe cei care conduc astăzi România. Ministrul de Interne, Carmen Dan, cea care a ordonat represiunea împotriva participanţilor la mitingul din 10 august, continuă cu un tupeu incredibil la telefon în momentul în care parlamentarii se ridică în picioare să ţină un moment de relecugere pentru Ilie Gâzea, protestatarul din Teleorman care a murit la 9 zile după mitingul Diasporei, când a fost gazat de Jandarmerie. Mi-e clar acum: ăştia de la PSD ne-ar omorî, la propriu, fără să ridice o sprânceană, pe toţi cei care nu suntem de acord cu ei dacă ar putea”, a scris deputatul PMP în mesajul ataşat filmuleţului postat.

Carmen Dan se afla, marţi, în Parlament la dezbaterea moţiunii simple a Opoziţiei prin care i se cere demisia în urma violenţelor comise de jandarmi la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(Sursa video: Cătălin Cristache / Facebook)

Urmăriți B1TV.ro și pe