Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Carmen Iohannis primită de elevii săi de la Sibiu cu „We are the champions” (VIDEO)

Carmen Iohannis primită de elevii săi de la Sibiu cu „We are the champions” (VIDEO)

Un articol de: - 17 Noi 2014, 14:09
 Carmen Iohannis primită de elevii săi de la Sibiu cu „We are the champions” (VIDEO) Foto: stareanatiunii.com Eveniment

Carmen Iohannis, soția președintelui ales al României, a fost primită cu entuziasm de elevi, după anunțarea rezultatului alegerilor. Ei i-au cântat viitoarei prime doamne a României „We are the champions”.

Potrivit turnulsfatului.ro, soția lui Klaus Johannis, care a venit luni, după orarul prestabilit la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, din Sibiu, unde este profesor de engleză, a avut parte de surprize din partea elevilor cărora le este diriginte.

Copiii din clasa a IX-a C, profil chimie-biologie bilingv, i-au pregătit un buchet de flori și au așteptat-o în clasă cu mai multe mesaje notate pe tablă, printre care "Klaus Johannis președinte", "Santa Klaus is coming to Cotroceni" și "Ține minte 3 cuvinte: Klaus Johannis președinte".

Totodată, când viitoare primă doamnă  a intrat în sala de clasă, copiii s-au ridicat în picioare și au început să intoneze imnul României. Elevii au pus, apoi, în boxe, melodia formației Queen, "We are the champions".

„Mie îmi place să petrec momentele importante alături de oameni dragi. Iar elevii mei îmi sunt cei mai dragi. Nimeni nu ne dădea nicio șansă și uite că am reușit. Dovadă că în România se apreciază bunul simț și decența. Aseară am avut nevoie de mult timp până să îmi dau seama cu adevărat de ce am realizat. Eu întotdeauna l-am susținut pe Klaus, în proiectele în care a crezut”, a spus Carmen Johannis, vizibil emoționată.

Carmen Johannis, la clasă, în prima zi după alegeri

Citeşte mai multe despre:   Carmen Iohannis,   prima doamna,   surpriza