Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment S-a aflat SECRETUL celor mai buni bucătari. Cum trebuie preparată carnea crudă de miel pentru a fi mai bună

S-a aflat SECRETUL celor mai buni bucătari. Cum trebuie preparată carnea crudă de miel pentru a fi mai bună

Un articol de: - 28 Mar 2018, 16:03
Eveniment

Carnea de miel este foarte căutată mai ales în perioada sărbătorilor Pascale, fiind unul dintre alimentele preferate ale românilor, însă puțină lume știe cum trebuie preparată pentru a fi mai fragedă.

Secretul este bicarbonatul de sodiu. Tot ce trebuie făcut este să se maseze bucata de carne crudă cu bicarbonatul de sodiu, apoi trebuie lăsată la frigider 3-5 ore, la final, curăţându-se bine.

Deși este un sortiment de carne roşie, care nu este foarte recomandată de către specialişti, carnea de miel este sănătoasă datorită conţinutului de seleniu, iar lipsa acestui mineral în organism dublează riscul de astmă, scrie Realitatea.net.