Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Casa Regală: Sperăm că justiţia americană va soluţiona în cel mai just și rapid mod cazul principesei Irina

Casa Regală: Sperăm că justiţia americană va soluţiona în cel mai just și rapid mod cazul principesei Irina

Un articol de: - 16 Aug 2013, 11:32
Casa Regală: Sperăm că justiţia americană va soluţiona în cel mai just și rapid mod cazul principesei Irina Eveniment
Regele Mihai I și întreaga Familie Regală speră că justiția din SUA și instanțele din Oregon vor soluționa în cel mai just și mai rapid mod cu putință cazul principesei Irina, arestată alături de soțul ei, în SUA, pentru organizarea unei lupte de cocoși.

„Majestatea Sa Regele Mihai I a luat cunoștință cu profundă tristețe despre evenimentele legate de Principesa Irina a României, fiica sa. Majestatea Sa și întreaga Familie Regală speră că justiția americană și instanțele Statului Oregon vor soluționa în cel mai just și mai rapid mod cu putință acest caz”, se arată într-un comunicat remis vineri de biroul de presă al Majestății Sale Regele Mihai I.

Majestatea Sa speră, de asemenea, ca prezumția de nevinovăție să funcționeze, așa cum este legal și moral, de la început și până la sfârșitul acestui nefericit eveniment, se mai arată în comunicat.

Poliţia federală a statului Oregon a descins joi la ferma pe care principesa Irina şi soţul acesteia, John Wesley Walker, o deţin în Statele Unite ale Americii după ce au primit informaţia că cei doi organizează frecvent lupte ilegale de cocoşi. (Detalii AICI)