Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Case construite pe magistrala de gaze în Bocșa, cu acordul primarului

Case construite pe magistrala de gaze în Bocșa, cu acordul primarului

Un articol de: B1 TV - 01 Aug 2012, 08:39
Case construite pe magistrala de gaze în Bocșa, cu acordul primarului Eveniment

Mai multe case au fost construite chiar pe magistrala de gaze, în cartierul Măgura din Bocşa. Ţeava alimentează toată partea de vest a județului și merge până la Timișoara. Casele sunt construite fără autorizaţie.

Oamenii spun că în nici un caz nu s-ar fi apucat de construcții dacă fostul primar, nu le-ar fi spus personal că își pot construi case acolo, în marginea cartierului Măgura.

Cu lacrimi în ochi, o femeie afirmă că fosta administraţie publică locală din Bocşa, mai exact fostul primar, i-a arătat personal locul în care poate construi locuinţa: femeia și-a investit toţi banii în casă şi acum va rămâne, cu cei opt copii pe care-i are, pe drumuri.

„Eu nu am unde să mă duc. Fiecare mai are unde să se ducă, dar eu nu am unde să plec cu atâția copii, cu opt copii,” s-a plâns ea.

Un alt bărbat declară că a fost la lucru în Germania, a stâns bani, şi-a construit casa, iar acum este nevoit sa dărâme locuința și să ajungă în stradă cu familie și copii.

Actualul primar al Bocşei ştie că stiuaţia este dramatică. El se vede pus în fața unui fapt împlinit și a unei situații deosebit de grea de care depinde viața mai multor oameni.

„Fostul primar vreau să vă spun că nu a luat niciun fel de măsură, ba mai mult de atât a încurajat aceste construcții,” a afirmat acesta.

Mai grav este faptul că, pentru capitalul electoral, edilii se joacă practic cu soarta și viața oamenilor. Primăria Bocşa a primit încă din luna martie o adresă de la Inspectoratul de Stat în Construcţii prin care se dorea clarificarea acestor construcţii ilegale, însă apropiindu-se alegerile și știind că de la Măgura vin voturi multe fiindcă acolo toată lumea este rudă cu toată lumea, fosta administraţie a ocolit adresa. Conform legii în astfel de situaţii construcţiile ilegale trebuie demolate.

 

Bocșa: Mai multe case au fost construite pe magistrala de gaze
Embed: " />

Citeşte mai multe despre:   case,   primar,   Stiri Bocșa