Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cătălin Tolontan, provocat de Andrei Gheorghe: Nu sunt partener cu Voiculescu și nu vorbesc cu el

Cătălin Tolontan, provocat de Andrei Gheorghe: Nu sunt partener cu Voiculescu și nu vorbesc cu el

Un articol de: - 05 Apr 2011, 00:01
Cătălin Tolontan, provocat de Andrei Gheorghe: Nu sunt partener cu Voiculescu și nu vorbesc cu el Eveniment

Jurnalistul Cătălin Tolontan a intervenit telefonic la emisiunea "Evenimentul Zilei", difuzată de B1 TV, pentru a își oferi propria opinie referitor la conflictul dintre Realitatea TV și Asesoft, companie ce asigură managementul postului de televiziune. Silviu Prigoană și Andrei Gheorghe, invitații din platou ai moderatorilor Robert Turcescu și Ion Cristoiu, au comentat acest scandal alături de jurnalist.

Acesta susține că tot acest scandal este cauzat pe fondul unei bătălii pentru controlul editorial al Realitatea TV. "Interviul acordat de Sebastian Ghiță după preluarea managementului a arătat clar că are tendința de a judeca editorial anumite aspecte", a precizat Tolontan.

Ghiță și Vântu se bat pentru controlul Realitatea TV


Jurnalistul susține că o mare parte a oamenilor din trust sunt împărțiți în două tabere. Acesta susține că Sorin Ovidiu Vântu ca și alți patroni din presă trăiesc cu impresia că plătind salariile la timp au impresia că dețin competența profesională a angajaților.

"Exact ca și Voiculescu", a punctat Andrei Gheorghe referitor la această afirmație. Omul de radio a intrat într-un schimb de replici cu Tolontan legat de concepțiile lui Dan Voiculescu în contextul declarației anterioare date de jurnalist. Provocat de Gheorghe, Tolontan a declarat că nu e partener cu Dan Voiculescu și că nu mai vorbește cu patronul său.

Schimb de replici între Andrei Gheorghe și Cătălin Tolontan