Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Catedrala Mântuirii Neamului nu are autorizaţie de securitate la incediu: ISU a amendat contructorul cu 10.000 de lei (VIDEO)

Catedrala Mântuirii Neamului nu are autorizaţie de securitate la incediu: ISU a amendat contructorul cu 10.000 de lei (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 24 Noi 2018, 17:39
Catedrala Mântuirii Neamului nu are autorizaţie de securitate la incediu: ISU a amendat contructorul cu 10.000 de lei (VIDEO) Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Chiar înainte de sfinţire, ISU Bucureşti a amendat cu 10.000 de lei constructorul Catedralei Mântuirii Neamului. Edificiul nu are încă autorizaţie de la Inspectorat pentru că lucrările nu sunt gata. Zeci de mii de oameni sunt asteptaţi la slujba de sfinţire a Catedralei.

Cu doar câteva ore înaintea slujbei de sfinţire, în interiorul catedralei era un adevărat furnicar. Zeci de oameni lucrau pentru a se asigura că totul este gata pentru marele eveniment. Imaginile cu ultimele pregătiri sunt impresionante. Muncitorii au făcut ultimele retuşuri şi au terminat probele de sunet şi lumini.

Clădirea a fost verificată şi de ISU, iar constructorul a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru încălcarea normelor de securitate la incendiu aplicabile la organizarea de șantier.

Pompierii spun că în prezent, construcția nu este finalizată, de aceea nu se poate pune în discuție existența unei autorizări pentru siguranța la incendiu.

Reprezentanţii ISU au anunţat şi că au inştiinţat Arhiepiscopia Bucureştilor că, în condiţiile date, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru siguranţa participanţilor.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.