Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ”Câți din politicieni știu cum e mirosul de moarte de la IML? Patriarhul se plimbă cu Mercedes, dar nu a dat 10 lei victimelor”. Revoltă la Colectiv: Ați îngenuncheat iar un popor. Nu trebuie să uităm! (VIDEO)

”Câți din politicieni știu cum e mirosul de moarte de la IML? Patriarhul se plimbă cu Mercedes, dar nu a dat 10 lei victimelor”. Revoltă la Colectiv: Ați îngenuncheat iar un popor. Nu trebuie să uităm! (VIDEO)

Un articol de: - 02 Noi 2015, 14:08
”Câți din politicieni știu cum e mirosul de moarte de la IML? Patriarhul se plimbă cu Mercedes, dar nu a dat 10 lei victimelor”. Revoltă la Colectiv: Ați îngenuncheat iar un popor. Nu trebuie să uităm!  (VIDEO) Eveniment

Mai multe persoane care s-au strâns în fața clubului Colectiv s-au revoltat împotriva clasei politice și a Bisercii Ortodoxe Române.

”Revoltă am avut întotodeauna și, probabil, pentru mine a fost personal pentru că am mai trecut prin așa ceva cu cel mai bun prieten al meu în 2008. Câți dintre politicieni știu cum e mirosul de moarte la IML? Câți și-au luat prietenii și sufletele dragi de acolo? Câți? Erijați toți acum în patrioți ca niște nenorociți. Vă interesează de noi? Nimic! Vă uitați la asfaltul ăsta? Vă uitați la oamenii ăștia care plâng?

Dați vina unul pe altul între Patriarhie și Politic și Guvern și tot. Dacă avea bun simț, Ponta trebuia să-și dea demisia. Bănicioiu a învățat acum cinci termeni medicali?
Toți am avut simpatii, dar de vineri sunt apolitic. Toți sunt o apă și-un pământ!

Și pentru cine? Frații noștri și surorile noastre au murit aici, că suntem toți români. Nu se poate așa ceva! Și dați unii în alții ca niște câini de parcă ar avea vreun rost.

Mă doare că-i aud pe unii spunând că pleacă și nu se mai întorc. Dacă toți plecăm cine mai rămâne să lupte cu voi, nenorociților? Cine aduce schimbarea? Noi o să rămânem aici să luptăm!
Dacă toți ați votat ca niște sclavi cea mai dură lege Big Brother ar trebui să știți ce se întâmplă acum pe internet și cum fierbe lumea și ce vă așteaptă acum, nenorociților! Băieții care au murit aici și eroii care au murit aici și supraviețuitorii - ăștia sunt românii! Ăștia sunt românii adevărați, ăștia sunt frații noștrii!

Ne-ați adus la disperare, ați îngenuncheat din nou un popor. Trebuie să trecem ciclic prin revoluții și prin sacrificii umane ca să înțelegeți ceva? Nenorociților!

Nu mă doare ce nu s-a făcut după, mă doare că nu s-a făcut înainte. Totul e tardiv acum.  Credeți că eu sau familiilor celor care au murit aici o să uite că acum o săptămână a murit un polițist? Atât de ușor uităm moartea lui? E și partea bună a Facebook-ului: săptămâna trecută am postat continuu contra nedreptății, că Bogdan a murit ca un câine într-o groapă acolo. De la zi la zi subiectul a prezentat mai puțin interes.

Mi-e frică să nu uităm și acest subiect. De aceea am și venit aici să transmit și eu mesajul, că destul sunt ipocriți la televizor care transmit mesajul lor fără substanță. Nu trebuie să uităm așa ceva! Nu putem să trecem peste!”, a spus un bărbat prezent în fața clubului.

”Mă deranjează foarte mult că nu au venit preoții. Trebuia să vină preoții, să vină un preot să stea neîncetat aici. Nu au tras un clopot la Mitropolie! Nu trebuiau să înceteze clopotele la Mitropolie! Trebuia să tragă într-una! Preafericitul ce face? Se plimbă într-un Mercedes cu scaune încălzite și televizor. Rușine să-i fie! Patriarhul are 200 și ceva de milioane și nu a venit să dea 10 lei pentru victime.

Tinerii au dreptul să aibă muzica lor preferată nu ar trebui condamnați. Dacă luați toate cluburila la rând, niciunul nu are aprobările necesare”, a afirmat, la rândul ei, o doamnă.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Romania,   tragedie,   Colectiv,   revolta,   Patriarhul Daniel,   Biserica Ortodoxa Romana