Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Caz șocant în județul Neamț: Un bărbat a fost bătut cu toporul chiar în fața copiilor săi (VIDEO)

Caz șocant în județul Neamț: Un bărbat a fost bătut cu toporul chiar în fața copiilor săi (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 26 Mai 2017, 08:52
Caz șocant în județul Neamț: Un bărbat a fost bătut cu toporul chiar în fața copiilor săi (VIDEO) Eveniment

Bătaie cu toporul în plină stradă! Un bărbat din judeţul Neamț a fost lovit cu bestialitate de doi localnici. Omul a fost bătut fără milă chiar în faţa familiei. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. 

Bărbatul de 23 de ani este din comuna nemţeană Pipirig. Iar ghinionul a făcut să treacă prin faţa unui magazin din localitate care aparţine celor doi bătăuşi. A fost lovit fără milă în faţa soţiei şi a copiilor săi.

"Băiatul a văzut tot, plânge noaptea, cred că are sechele la cap. Cu toporul mi-a dat în zona feţei, după cum se vede, mergeam pe stradă cu soţia mea, cu copiii şi cu un frate, la cumpărături şi când am trecut prin dreptul la un magazin care e al lor mă aşteptau deja cu bâte şi topoare, soţia a fugit la părinţii mei care stau acolo, la deal", a spus victima.

Tânărul susţine că agresorii săi continuă să-l ameninţe şi că nu este singurul pe care cei doi l-au bătut. Bărbatul spune că jumătate de sat a fost bătut de aceşti indivizi, dar oamenii nu vor să depună plângere pentru că le este frică.
 
"Mă ameninţă că îmi violează copiii şi soţia, că mă omoară şi că pleacă în afară", continuă victima.

Reprezentanții Poliției Neamț au declarat că fiecare dintre părţi are propria variantă și toți sunt clienți mai vechi ai oamenilor legii. Tânărul bătut susţine însă că poliţiştii nu au luat nicio măsură şi nu au intervenit în vreun fel.

"Poliţia de la noi a trecut pe lângă noi, putea să oprească să aplaneze, dar nu au oprit, putea să intervină, că eu le-am făcut semn să oprească, nu au vrut să oprească, putea să oprească măcar", acuză bărbatul.

Caz șocant în județul Neamț: Un bărbat a fost bătut cu toporul chiar în fața copiilor săi

 Gata, e oficial! Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Citeşte mai multe despre:   bataie,   Neamt,   copii,   politie