Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Caz ȘOCANT în Maramureş! Un TÂNĂR aflat în plasament s-a SINUCIS! DGASPC a deschis o anchetă internă

Caz ȘOCANT în Maramureş! Un TÂNĂR aflat în plasament s-a SINUCIS! DGASPC a deschis o anchetă internă

Un articol de: - 20 Iun 2017, 08:26
Caz ȘOCANT în Maramureş! Un TÂNĂR aflat în plasament s-a SINUCIS! DGASPC a deschis o anchetă internă Eveniment

Consiliului Judeţean Maramureş a transmis presei luni un comunicat prin care se anunța că la nivelul DGASPC Maramureş a fost constituită comisia de anchetă internă, pentru a verifica dosarul social în care este implicat Jako Florian Dacian, care era beneficiar al măsurilor de protecţie specială-plasament la asistent maternal profesionist şi care s-a sinucis, potrivit mediafax.ro.

„Preşedintele CJ Maramureş, Gabriel Zetea a dispus extinderea anchetei interne, obţinerea şi furnizarea de date suplimentare legate de cazul tânărului Jako Florian Dacian, decedat în 5 mai. (...) La nivelul DGASPC Maramureş a fost constituită comisia de anchetă internă al cărui obiectiv constă în efectuarea de verificări privind dosarul social al tânărului Jako Florian Dacian, beneficiar al măsurilor de protecţie specială-plasament la asistent maternal profesionist, de la data instituirii măsurii de protecţie specială şi până în momentul producerii tragediei soldate cu decesul acestuia”, informează comunicatul.

Reprezentanţii CJ Maramureş menționeazăcă în 15 iunie a fost emis şi trimis preşedintelui Gabriel Zetea Raportul Comisiei de Anchetă, document care conţine date şi informaţii concrete, precum şi concluziile emise în urma cercetărilor efectuate.

 

Citeşte mai multe despre:   sinucidere