Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Caz șocant la spitalul din Dorohoi: Femeie în comă, abandonată. Toți medicii erau în concediu (VIDEO)

Caz șocant la spitalul din Dorohoi: Femeie în comă, abandonată. Toți medicii erau în concediu (VIDEO)

Un articol de: - 12 Iul 2016, 12:48
Caz șocant la spitalul din Dorohoi: Femeie în comă, abandonată. Toți medicii erau în concediu (VIDEO) Eveniment

Caz revoltător la spitalul din Dorohoi. O femeie a ajuns în comă la unitatea medicală, însă nu a putut fi tratată deoarece în unitate nu se afla niciun medic.

 “Până astăzi a fost suspendată activitatea fiind un singur medic cu medicină de urgenţă şi care a fost şi el 8 zile în concediu. Când medicul este plecat în concediu sau are o problemă de sănătate fiecare secţie îşi primeşte urgenţele ei.

Dacă se impune o intubare se face acolo unde se poate face şi bineînţeles o face cine ştie”, a declarat Emilian Vamvu, manager spital Dorohoi.

Caz șocant la spitalul din Dorohoi: Femeie în comă, abandonată. Toți medicii erau în concediu

Pentru ca pacienta să fie salvată, s-a cerut ajutorul spitalului judeţean din Botoşani, care a trimis un echipaj medical pentru a o prelua pe femeie.

”Am fost solicitaţi la Dorohoi pentru o comă de gradul 3, 4 datorită unui AVC. Pacienta a fost preluată, a fost intubată în ambulanţă”,a  spus Dumitru Muraru, director medical Ambulanţa Botoşani.

Managerul spitalului din Dorohoi spune că se confruntă cu lipsa de personal şi că nu are soluţii. Pacienta este acum în stare stabilă dar va mai rămâne internată câteva zile.

 S-a aflat CÂȚI BANI a plătit Prințul Emanuel de Liechtenstein pentru a vâna cel mai mare urs din România

Citeşte mai multe despre:   spital,   medic,   Stiri Dorohoi