Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Caz ULUITOR în Vaslui: Bătrână de 80 de ani, CONDAMNATĂ la 5 ani de închisoare după ce a ucis un bărbat care voia să o violeze

Caz ULUITOR în Vaslui: Bătrână de 80 de ani, CONDAMNATĂ la 5 ani de închisoare după ce a ucis un bărbat care voia să o violeze

Un articol de: - 20 Apr 2017, 23:20
Foto: Realitatea Eveniment

O bătrână de 80 de ani din Vaslui a fost condamnată la 5 ani de închisoare după ce a ucis un bărbat ce a încercat să o violeze. Conform procurorilor, victima era un bărbat de 56 de ani, din comunca Tăcuta, prieten cu fiul bătrânei.

Fiul acesteia și victima au consumat băuturi alcoolice acasă la bătrână și s-au îmbătat. După ce fiul a plecat să mai cumpere băutură, femeia în vârstă i-a cerut bărbatului să plece.

Inculpata a arătat că, după plecarea fiului său, victima a început să o pipăie și să o tragă de fustă. Ea i-a spus să o lase în pace, dar victima a continuat. Apoi a început să tragă și mai tare de haine lovind-o pe inculpată cu pumnii și prinzând-o strâns de mâna stângă. După ce a fost lovită, inculpata a căzut și apoi a ieșit să strige după ajutor. Victima, fiind într-o stare avansată de ebrietate, a urmat-o pe bătrână, dar a căzut la pământ, împiedicându-se. În acel moment, bătrâna a început să îl lovească pe bărbat.

„Mi-a fost frică, domnule judecător. L-am apucat de cap și l-am tras afară din casă. A căzut pe scări și l-am bătut cu cizmele în cap”, a spus bătrâna. „Credeți că eu m-am gândit atunci cât durează? L-am bătut cu cizmele până nu am mai putut. Acum îmi pară rău, eu nu am vrut să moară. Dar ce puteam face dacă el a început să se dea la mine, să mă pipăie”, a declarat bătrâna.

Judecătorii au condamnat-o pe aceasta la 5 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor și este nevoită să plătească 3.000 de lei, cheltuieli de judecată, dar sentința nu este definitivă.

 

Citeşte mai multe despre:   vaslui,   ucis,   batrana,   viol,   barbat
 
 
 
Loading...