Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cazul Caracal. Ce s-a hotărât astăzi, în instanță. Monica Melencu: ”Suntem dezamăgiți”

Cazul Caracal. Ce s-a hotărât astăzi, în instanță. Monica Melencu: ”Suntem dezamăgiți”

Un articol de: Catinca Giosanu - 09 Sep 2020, 11:17
Cazul Caracal. Ce s-a hotărât astăzi, în instanță. Monica Melencu: ”Suntem dezamăgiți” Eveniment

Mama Luizei Melencu, Monica Melencu, a oferit noi declarații despre cazul Caracal, după ce s-a prezentat la Curtea de Apel Craiova.

La mai bine de un an de la tragediile care au schimbat cursul familiilor celor două tinere dispărute, apar noi informaţii legate de dosarul potrivit căruia Gheorghe Dincă se face vinovat de răpirea, sechestrarea și chiar uciderea celor două adolescente.

Familiile celor două fete dispărute din Caracal, s-au prezentat miercuri dimineață la Curtea de Apel Craiova pentru elucidarea cazului. 

 

 

Monica Melencu: Suntem dezamăgiți

 

 

Rudele Luizei și Alexandrei au ieșit miercuri din sala de judecată a Curții de Apel Craiova extrem de dezamăgite. Termenul de judecată s-a amânat, după cererea apărătorului rudelor Alexandrei Măceșanu, care nu a putut fi prezent din cauza unor probleme de sănătate. Magistrații ar fi urmat să judece, în cameră preliminară, cererile și excepțiile formulate de familiile victimelor controversatului bărbat din Caracal, Gheorghe Dincă, omul care este acuzat de răpirea, sechestrarea și uciderea celor două adolescente.

Mama Luizei, Monica Melencu, a declarat că „suntem dezamăgiți în continuare pentru că am fost mințiți și suntem mințiți. Niciodată nu vom accepta situația că Gheorghe Dincă le-a ars pe fete în butoi”, într-o intervenție la România TV.VREME EXTREMĂ în România! A început să ningă abundent

„Acest proces s-a amânat pentru data de 23, ora 11:00, din cauza unor probleme a domnului Moldovan. Cerem să se facă dreptate pentru că nu s-a făcut. Realitatea se știe, s-a știut, dar nu s-a vrut. Acest caz s-a făcut pentru funcții și bani. Noi vrem să se afle adevărul despre ce s-a întâmplat cu Luiza și Alexandra”, a mai spus mama Luizei Melencu. 

 

 

Cazul Caracal a strâns zeci de volume

 

 

Reamintim faptul că în urmă cu un an, Alexandra Măceșanu, o tânără de 16 ani, a sunat la numărul de urgențe 112, pentru a semnala organelor de poliție faptul că a fost răpită și sechestrată, violată și bătută de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, în vârstă de 60 de ani. Copila nu le-a cerut autorităților decât să o salveze din mâinile violatorului, sarcină care intră în atribuțiilor lor. Trei zile a durat până când polițistii au identificat locația acesteia. În cele din urmă, agenții de poliție s-au deplasat la locuința lui Gheorghe Dincă, însă fata dispăruse de la adresa cu pricina. Cel mai probabil, aceasta a fost mutată într-un loc sigur, după ce agresorul ei a observat că fata a alertat autoritățile locale. La audieri, Dincă a mărturisit polițiștilor că a violat-o, a omorât-o, iar mai apoi a ars-o într-un butoi metalic. Ulterior, specialiștii au analizat fragmentele osoase găsite în butoniul cu pricina, iar rezultatele au confirmat faptul că resturile aparțineau tinerei. Înregistrarea cu apelul fetei la 112 a fost dată publicității și a provocat multă durere și revoltă în rândul populației.

Un ofițer de la Serviciul Analiză Comportamentală a evidențiat că munca pe care au depus-o a fost una titanică. De-a lungul timpului, dosarul “Cazului Caracal” a strâns nici mai mult, nici mai puțin decât 19 volume.

“Ai nevoie de o mare rezistență psihică să poți să faci față. Nu poți ignora niciun fel de informații. Iar acest dosar a umplut 19 volume. Trebuia să pui cap la cap întreaga muncă a tuturor echipelor pentru ca tu să înțelegi, nu te poți duce în anchetă să citești de pe foaia de hârtie. E necesar să ai acest dosar în minte, să știi cum să prelucrezi datele în relația ta cu inculpatul”, a subliniat Dorin Dumitran.

Citeşte mai multe despre:   Monica Melencu,   Luiza Melencu