Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cazul SORINA. Fetița de 8 ani poate pleca în SUA cu familia adoptivă (VIDEO)

Cazul SORINA. Fetița de 8 ani poate pleca în SUA cu familia adoptivă (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 18 Iul 2019, 12:46
Eveniment

UPDATE: Judecătoria Slatina a decis ca Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, poate părăsi țara alături de familia Săcărin.

Decizia nu este definitivă. Astfel, procurorul general, Bogdan Licu, poate ataca această sentință în termen de cinci zile.

În acest timp, familia Săcărin poate pkleca în SUA cu micuța Sorina, dacă obțin toate documentele necesare, inclusiv viza de la Ambasada SUA.

Bogdan Licu ceruse emiterea unei ordonanţe preşedinţiale prin care să fie interzisă părăsirea teritoriului României de către Sorina

O decizie definitivă urmează să fie luată la Tribunalul Olt. 

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! DIN PĂCATE, MIHAI CONSTANTINESCU... MEDICUL MONICA POP TOCMAI A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Sentința privind solicitarea procurorului general, Bogdan Licu, de emitere a unei ordonanţe preşedinţiale prin care să fie interzisă părăsirea teritoriului României de către Sorina a rămas în pronunțare, joi, transmite Agerpres.

De asemenea, aceasta  aspus că se vor cere daune pentru lunile în care soții Săcărin au stat în România.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! DIN PĂCATE, MIHAI CONSTANTINESCU... MEDICUL MONICA POP TOCMAI A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

"Dosarul a rămas în pronunţare, atât pe ordonanţă (preşedinţială n.r.) cât şi pe cererea reconvenţională, au rămas împreună, nu s-au disjuns, au unit excepţiile cu fondul şi aşteptăm pronunţarea. (Prin cererea reconvenţională n.r.) am cerut ca în cazul în care vom fi forţaţi să rămânem pe teritoriul României, timp de trei luni sau până se soluţionează acele dosare, să plătească cineva cazarea, diurna şi salariile celor doi soţi care vor fi forţaţi să rămână în ţară şi care nu vor putea avea venituri din salarii şi eventualul prejudiciu în cazul în care aceştia vor fi concediaţi pentru lipsă de la serviciu, deja ei stau de două luni în ţară. (...) Aşa că cererea noastră este în mod normal întemeiată", a spus Clara Istrate, avocata familiei Săcărin, potrivit sursei citate.

TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ: FLORIN PASTRAMĂ A ANULAT NUNTA! A FĂCUT INFARCT! DIN NEFERICIRE, BRIGITTE... (GALERIE FOTO)

Avocata a menţionat că, în situaţia în care solicitarea procurorului general va fi respinsă de instanţă, minora Sorina poate părăsi România şi a menţionat că fetiţa poate beneficia de consiliere psihologică în SUA, conform procedurilor post adopţie, fiind deja plătit un consilier în acest sens. 

DEZVĂLUIRI ȘOC DESPRE ANDREEA MARIN. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Pe de altă parte, avocatul familiei Șărămăt, cea care a crescut-o pe Sorina, a depus, joi, la Tribunalul București, o cerere pentru constatarea nulității adopției fetiței de 8 ani Baia de Aramă.

 
 
 
Loading...