Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment CCR a respins sesizările lui Valeriu Zgonea, făcute înainte de revocarea sa de la conducerea Camerei Deputaţilor

CCR a respins sesizările lui Valeriu Zgonea, făcute înainte de revocarea sa de la conducerea Camerei Deputaţilor

Un articol de: - 28 Iun 2016, 16:08
CCR a respins sesizările lui Valeriu Zgonea, făcute înainte de revocarea sa de la conducerea Camerei Deputaţilor Eveniment

Curtea Constituţională a României a decis marţi să respingă sesizarea formulată de fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea privind modificarea Regulamentului Camerei inferioare a Parlamentului. 

De asemenea, CCR a respins şi sesizarea de neconstituţionalitate la hotărârea Camerei Deputaţilor privind vacantarea funcţiei de preşedinte şi membru al Biroului permanent al forului.

Zgonea a cerut verificarea constituţionalităţii modificărilor aduse de majoritatea PSD la Regulamentul Camerei Deputaţilor şi a hotărârii de vacantare a funcţiei de preşedinte.

Fostul șef al Camerei Deputaților a declarat că a invocat în sesizarea făcută la CCR faptul că prin modificările aduse Regulamentului Camerei Deputaţilor s-ar încalca ''tot ce este strict legat de atribuţiile constituţionale".

Citeşte mai multe despre:   CCR,   Valeriu Zgonea