Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ce fac violatorii din Vaslui în închisoare: Se spune că părinții au dat bani mulți pentru ca fiul lor să fie protejat și să nu i se întâmple nimic (VIDEO)

Ce fac violatorii din Vaslui în închisoare: Se spune că părinții au dat bani mulți pentru ca fiul lor să fie protejat și să nu i se întâmple nimic (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 26 Sep 2015, 11:03
Ce fac violatorii din Vaslui în închisoare: Se spune că părinții au dat bani mulți pentru ca fiul lor să fie protejat și să nu i se întâmple nimic (VIDEO) Foto: revistablogurilor.ro Eveniment

Cei șapte violatori din Vaslui platesc cu vârf şi îndensat în închisoare pentru că au abuzat-o sexual pe tânăra din Văleni.

Ceilalţi deţinuţi îi şicanează , iar ei sunt retraşi şi cuminţi, pentru că nu vor să supere pe nimeni.

Singurul care face faţă cu brio rigorilor din închisoare este Silviu Burada, cunoscut ca o tip mai dur.

Violatorii din Vaslui au trecut de perioada de 21 de zile de carantină din penitenciar și acum sunt nevoiți să-și ducă viața printre ceilalți deținuți. O viață care se dovedește a fi una dură, pentru că din partea colegilor de celulă vin mereu șicane, iar bărbații le evită printr-o atitudine retrasă, pasivă, pentru a nu îşi înrăutăţi situaţia.

Fapta care le-a pus eticheta de violatori îi urmărește și în spatele gratiilor, însă există în rândul tinerilor și o excepție. Se numește Silviu Burada, care nu este afectat de condițiile din penitenciar.

""Majoritatea sunt retrași, încearcă să nu supere pe nimeni. Bineînțeles, mai există și deținuți care îi șicanează, însă, până acum, nu au avut parte de probleme mari. Singurul care o duce bine este Silviu Burada, el s-a obișnuit cu detenția, și-a făcut chiar și amici. Se spune că părinții au dat bani mulți pentru ca fiul lor să fie protejat și să nu i se întâmple nimic. El oricum a fost mereu mai dur din fire", a precizat un apropiat al familiei Burada, potrivit cancan.ro.

Ce fac violatorii din Vaslui în închisoare

Citeşte mai multe despre:   inchisoare,   condamnare,   Stiri Vaslui,   viol