Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ce PENSIE are Gelu Voican Voiculescu, OMUL care i-a condamnat la MOARTE pe soții CEAUȘESCU

Ce PENSIE are Gelu Voican Voiculescu, OMUL care i-a condamnat la MOARTE pe soții CEAUȘESCU

Un articol de: - 28 Dec 2017, 12:39
Eveniment

Revoluționarul ce a făcut parte din completul de judecată care i-a condamnat pe soții Elena și Nicolae Ceaușeascu la moarte și care, la începutul anilor '90, declara că trăiește  "între metafizică și clitoris",  a ajuns să fie beneficiarul unei pensii generoase oferite de statul român.

În anul 2016, în calitate de consilier personal la Secretariatul de Stat pentru Recunoașterea Meritelor Luptătorilor Împotriva Regimului Comunist, Voiculescu și-a depus declarația de avere și, conform documentului cercetat de Bugetul.ro, „călăul” soților Ceaușescu încasează lunar o pensie de 1.920 lei, o sumă modestă față de alte "staruri" din sistem... Pe de altă parte, anul trecut, pentru funcția de consilier, el primea lunar și un salariu de 2.640 de lei.

Născut în 1941 și renăscut ca persoană publică la Revoluția din '89, Gelu Voican Voiculescu a ocupat funcția de viceprim-ministru în Guvernul provizoriu Petre Roman (1989-1990), a fost senator de Buzău în legislatura 1990-1992, ales pe listele partidului FSN, dar și ambasador în Tunisia și Maroc.

 

Citeşte mai multe despre:   pensie
 
 
 
Loading...