Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ce program au magazinele Kaufland în perioada restricțiilor

Ce program au magazinele Kaufland în perioada restricțiilor

Un articol de: Beatris Ionita - 28 Mar 2021, 11:01
Ce program au magazinele Kaufland în perioada restricțiilor Eveniment

Începând de duminică, 28 martie 2021, intra în vigoare noi restricții la nivel național, pentru a limita răspândirea virusului SARS-COV-2. Ca urmare, magazinele vor fi obligate să-și reducă activitatea. 

 

Programul de funcționare a magazinelor Kaufland

 

În localitățile în care rata de infectare cu COVID-19 nu depășește 7,5 la mia de locuitori, programul magazinelor Kaufland, de luni până joi va fi de 06:30 - 20:00. Vinerea, magazinele au program de la 06:30 la 18:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, programul va fi de la 8:00 la 18:00. 

În localitățile în care rata de infectare cu COVID-19 depășește 7,5 la mia de locuitori, magazinele Kaufland se închid la ora 18:00 în fiecare zi. 

 

Unitățiile care fac excepție de la închidere

 

Farmaciile, benzinăriile, operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu își pot desfășura activitatea în regim normal de muncă, cu respectarea normelor de protecție sanitară.

 Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

 

Restricțiile care se aplică în mall-uri

 

Mall-urile nu au un program special față de restul magazinelor, însă administratorii trebuie să asigure condiții minime de distanțare socială pentru clienți, iar asta înseamnă limitarea accesului unui număr maxim de persoane.

„Accesul clienților în cadrul centrelor comerciale în care își desfășoară activitatea mai mulți agenți economici, de tip mall, se va realiza astfel încat să se asigure menținerea distanței fizice de minimum 2 metri și cu asigurarea unei suprafețe de minimum 7 m.p./persoană, cu respectarea tuturor prevederilor Ordinului Comun al Ministrului Sănătății și Ministrului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri nr.1088/1910 din 2020.

Accesul în piețele agroalimentare și în piețele volante se face cu respectarea distanțării de minimum 2 m între oricare două persoane, dar fără a depăși 50% din capacitatea maximă a pieței, cu aplicarea prevederilor Ordinului comun 335/2020 al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ministerului Sănătății și Ministerului Muncii și Protecției Sociale.”

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   program magazine,   restricții,   Kaufland