Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ce scrie în CV-ul ministrului Sportului, Ionuț Stroe, care și-a arătat din greșeală chiloții la TV

Ce scrie în CV-ul ministrului Sportului, Ionuț Stroe, care și-a arătat din greșeală chiloții la TV

Un articol de: Traian Avarvarei - 25 Mai 2020, 14:01
Ce scrie în CV-ul ministrului Sportului, Ionuț Stroe, care și-a arătat din greșeală chiloții la TV Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Ionuț-Marian Stroe, devenit celebru în acest weekend, după ce și-a arătat din greșeală chiloții la TV, ocupă funcția de ministru al Tineretului și Sportului din 4 noiembrie 2019. Înainte de a prelua conducerea acestei instituții, Stroe era doar deputat, reprezentând județul Dolj din partea Partidului Național Liberal (PNL). Potrivit CV-ului publicat pe site-ul camerei Deputaților, Ionuț Stroe are studiile de licență terminate în domeniul IT și a făcut un master în domeniul Drepturilor Omului. Ministrul care a apărut în chiloți la TV spune că vorbește fluent limba engleză, face parte din mai multe comisii parlamentare și nu deține terenuri sau apartamente.


 

 ALERTĂ ÎN SHOWBIZ! ULTIMELE DECLARAȚII ALE LUI MARCEL PAVEL DESPRE CORONAVIRUS

Ce scrie în CV-ul ministrului Ionuț Stroe, devenit celebru după ce a apărut în chiloți la TV

 


 

Născut pe 23 septembrie 1979, Stroe este deputat, reprezentând județul Dolj, din partea Partidului Național Liberal (PNL), partid în care s-a înscris în anul 2001.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul camerei Deputaților, Stroe absolvit Colegiul Național Carol I, iar în anul 2003 a terminat Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică - Secția Calculatoare - Limba Engleză, din cadrul Universității din Craiova.

A obținut licența de inginer IT&C. A fost angajat ca specialist IT în mai multe companii. Între 2004 și 2005 a fost angajat la Societatea Națională de Radiocomunicații S.A.

În anul 2005 a fost angajat ca Director la Direcția Județeană pentru Tineret Dolj, iar în anul 2007 a devenit Directorul Direcției de Programe Recreative și Divertisment pentru Tineret din cadrul Autorității Naționale pentru Tineret.

În perioada 2009-2013 a studiat Dreptul la Universitatea din Craiova, iar în 2014 a obținut cea de-a doua diplomă de master (domeniul - Drepturile Omului, la Facultatea de Sociologie a Universității din Craiova).

Totodată, între anii 2004 și 2008 el a fost ales Consilier Municipal în cadrul Consiliului Local al Municipiului Craiova. A fost Președinte PNL Craiova, iar între anii 2015-2016 a fost Purtător de cuvânt al partidului pe care îl reprezintă.

Primul mandat de deputat l-a obținut în anul 2008. A făcut parte din Comisia pentru Educație, Știință, Tineret și Sport până în anul 2011. După acest episod, a devenit membru al Comisiei de Politică Externă.

A mai fost în Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale, din februarie 2017 până în mai 2018, și în Comisia pentru muncă şi protecţie socială, până în februarie 2017.

În acest moment, Ionuț Stroe face parte din Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă.

 

 

 

Alte puncte importante în CV-ul ministrului care a apărut în chiloți la TV

 


 

Începând din 2009, Stroe a făcut parte din delegația României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE). Apoi, între 2012 și 2016 a fost președintele delegației române și Vice-președinte al APCE.

În ianuarie 2014 a fost ales vice-președinte al delegației ALDE, iar când PNL s-a alăturat Partidului Popular European, a fost ales vice-președinte al delegației PPE la APCE.

În prezent, Ionuț Stroe este membru al Comisiei pentru Migrație, Refugiați și Persoane Strămutate, Comisiei de Monitorizare, precum și Comisiei pentru Afaceri Sociale, Sănătate și Dezvoltare Durabilă.


 


 

Greșeală amuzantă. Ministrul Sportului Ionuț Stroe și-a arătat chiloții în direct la TV

 


 

În timpul pandemiei de Covid-19, când majoritatea interviurilor s-au ținut pe Skype, gafele s-au ținut lanț, iar ministrul Sportului, Ionuț Stroe, nu a fost nici el scutit de un astfel de moment amuzant.  Ministrul era în direct la Pro X, vorbind despre Campionatul European de Fotbal, când i s-a mișcat camera și s-a văzut că nu poartă pantaloni. Greșeala amuzantă a oficialului român s-a răspândit cu repeziciune pe rețelele de socializare

Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, și-a arătat chiloții la TV


 

Ulterior, după ce video-ul s-a viralizat în mediul online, Stroe a reacționat pe Facebook. El a postat o fotografie a sa, așa cum a fost îmbrăcat în timpul interviului, cu mesajul „Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri”.

Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, după ce a apărut în chiloți la TV

Citeşte mai multe despre:   Ionut Stroe