Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ce Te Prostești, C.T. Popescule. Răzvan Boanchiș, atac la adresa cunoscutului jurnalist: "Ozenistul în gecuță de fochist e un șurubar"

Ce Te Prostești, C.T. Popescule. Răzvan Boanchiș, atac la adresa cunoscutului jurnalist: "Ozenistul în gecuță de fochist e un șurubar"

Un articol de: - 07 Mai 2017, 19:36
Eveniment

Răzvan Boanchiș a lansat un atac extrem de dur la adresa jurnalistului Cristian Tudor Popescu deoarece acesta este împotriva legii grațierii. Boanchiș îl numește pe acestea "tefeleu de vârstă bunicilor", tefeleu argumentând chiar el că ar înseamna "tânăr, frumos și liber" și aduce aminte de un episod cât C.T. Popescu a spus că Eminescu era ateu.

"Una-alta tot de impartit, nu de inmultit, cu Eminescu a avut si un tefeleu consacrat, C.T. Popescu. Tefeleul de varsta bunicilor de tefelei e si el impotriva gratierii, dupa ce s-a imbogatit cinstit, falimentand tot. Prin 2013, Popescu a scris ca Eminescu era ateu, argumentand cu niste versuri din “Imparat si Proletar”. “Religia, o fraza de dansii inventata/Cu a ei putere sa va aplece-n jug” si tot asa. In “Imparat si Proletar” sunt trei personaje. Imparatul, Proletarul si Poetul. Beleaua e ca omul de cultura Popescu le-a confundat, atribuind Poetului discursul Proletarului. Jenibil! Bine ca nu l-a confundat pe Dumitru Tinu cu Fathi Taher! Istorioara proletarului tenisman a facut valuri in baltoaca noastra literara. Criticii au ras de s-au stricat. Unii pe blat, fiindca le era teama de intelectualul Popescu, altii pe fata. Alex Stefanescu (atfel un tip alunecos, m-a mirat atitudinea lui) a strecurat intamplarea intr-o carte", a scris Boanchiș în National.

"Exista ingineri geniali, care s-au remarcat inclusiv in arta, si ingineri surubari. Ozenistul in gecuta de fochist e un surubar. Ce Te Prostesti, C.T. Popescule!", își încheie Boanchiș atacul.

Citeşte mai multe despre:   Cristian Tudor Popescu,   jurnalist,   gratiere
 
Loading...