Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cea mai friguroasă noapte din această toamnă: -9 grade înregistrate la Miercurea Ciuc

Cea mai friguroasă noapte din această toamnă: -9 grade înregistrate la Miercurea Ciuc

Un articol de: B1 TV - 05 Oct 2013, 11:08
Cea mai friguroasă noapte din această toamnă: -9 grade înregistrate la Miercurea Ciuc Foto: dutil.com Eveniment

-9 grade la Miercurea Ciuc, -4 grade la Braşov şi 0 grade în capitală. România a avut parte de cea mai rece noapte din această toamnă. Iar şirul recordurilor nu se opreşte aici.

Zilele acestea au fost cele mai reci din ultimii 83 de ani! Meteorologii confirmă că, în ţara noastră, de la sfârşitul lunii septembrie, au avut loc multe fenomene extreme, nemaiîntâlnite până acum.
Meteorologul Tanko Karoly, de la Staţia Meteorologică Miercurea Ciuc, a declarat că temperatura de minus 9 grade Celsius a fost înregistrată în municipiul reşedinţă de judeţ în jurul orei 6.30.

"Este cea mai scăzută temperatură pe care am înregistrat-o în sezonul actual. La Miercurea Ciuc, minima a fost de minus 9 grade Celsius", a precizat Tanko Karoly, pentru Mediafax.

Vin însă şi veştile bune. Meteorologii ne asigură că, de luni, vremea revine la temperaturile normale pentru acestă perioadă. În intervalul 2 - 5 octombrie, vremea a fost deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării, cu valori termice care s-au situat în jurul valorii de 10-15 grade Celsius.

Aşadar sub mediile multianuale ale primei decade a lunii octombrie. Cele mai scăzute temperaturi s-au înregistrat la munte.

Meteorologii ne dau însă şi veşti bune. Urmează un proces de încălzire iar de luni vremea se va menţine frumoasă cel puţin 10 zile.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Miercurea Ciuc