Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cel mai ciudat jaf: Un bărbat din Iași a forțat cu un cuțit o femeie să îi gătească ouă și să îi dea bunurile de valoare din casă

Cel mai ciudat jaf: Un bărbat din Iași a forțat cu un cuțit o femeie să îi gătească ouă și să îi dea bunurile de valoare din casă

Un articol de: - 25 Mai 2017, 14:02
Cel mai ciudat jaf: Un bărbat din Iași a forțat cu un cuțit o femeie să îi gătească ouă și să îi dea bunurile de valoare din casă FOTO: BZI Eveniment

Un bărbat de 31 de ani din Iași, pe numele său Dumitru Hrincă, poate intra în istorie cu unul dintre cele mai ciudate jafuri întâlnite până în prezent. Acesta a intrat, mascat cu un tricou pe față, în apartamentul unei vecine cu intenția de a fura, dar a dorit în plus și ca victima să îi gătească un ou.

Totul s-a întâmplat pe 23 martie a acestui an când bărbatul, proaspăt rămas fără un loc de muncă, a consumat din greu băuturi alcoolice și a decis să își jefuiască vecina. Astfel, și-a pus mănuşi şi un tricou peste faţă, reuşind să sară în balconul vecin de pe geamul de la baie, scrie Adevărul.

Dumitru Hrincă a amenințat pe aceasta cu un cuțit spunându-i că nu va păți nimic dacă se va conforma și va face ce spune el. 

"Inculpatul Hrincă Dumitru a tras-o pe persoana vătămată în su­fragerie şi s-au aşezat pe pat, după care i-a adresat mai multe întrebări legate de viaţa sa, persoana vătă­mată, de frică, răspunzându-i la toate întrebările. Inculpatul a să­rutat persoana vătămată pe frunte, şi i-a spus să nu-i fie frică“, se arată în rechizitoriu. 

După acesta episod, bărbatul și-a dat seamă că i se făcuse și foame și astfel i-a cerut femeii să îi gătească.

"Partea vătămată s-a conformat, a făcut un ou, pe care inculpatul a refuzat să-l mănânce, spunând că a vrut să testeze dacă persoana vătă­mată are abilităţi (dându-şi probabil seama că, pentru a mânca, ar fi fost necesar să îşi îndepărteze tricoul de pe faţă)“, se mai arată în actul de acuzare al anchetatorilor.

După acest episod, jefuitorul i-a cerut femeii să îi dea toate bunurile de valoare diin casă, dar aceasta i-a spus că nu are decât un telefon și 50 de lei, pe care i le-a dat, iar în timp ce acesta căuta prin locuința sa a reușit să fugă și să anunțe vecinii că a fost atacată de un hoț.

Scena a fost surprinsă chiar şi de  prietena tâlharului care locuia cu acesta și între timp se întorsese de la cursuri, fiind studentă la UMF Iași. Iubita lui Hrincă l-a văzut şi pe acesta ieşind din apartamentul victimei, recunos­cându-l deşi avea tricoul pe faţă. 

Dumitru Hrincă a mers spre iubita sa, a pus cuţitul şi tricoul în geanta acesteia şi i-a propus studentei să meargă la o plimbare cu el. După câ­teva ore, cei doi au fost opriţi în timpul promenadei de poliţişti, care l-au săltat pe Dumitru Hrincă şi l-au dus la audieri. Acesta se află în prezent în arest
 Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis

Citeşte mai multe despre:   jaf,   Stiri Iasi,   arest