Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cele mai importante târguri din domeniul construcțiilor, între 23-26 martie, la Romexpo: Maraton expozițional de construcții, ambientări, amenajări peisagistice și instalații (FOTO)

Cele mai importante târguri din domeniul construcțiilor, între 23-26 martie, la Romexpo: Maraton expozițional de construcții, ambientări, amenajări peisagistice și instalații (FOTO)

Un articol de: - 20 Mar 2017, 20:25
Cele mai importante târguri din domeniul construcțiilor, între 23-26 martie, la Romexpo: Maraton expozițional de construcții, ambientări, amenajări peisagistice și instalații (FOTO) Eveniment

Romexpo organizează între 23 și 26 martie 2017 cele mai importante târguri din domeniul construcțiilor, instalațiilor, mobilei, ambientării, designului interior sau exterior și grădinăritului.

Companiile autohtone și internaționale își vor prezenta produsele și serviciile pe parcursul a patru zile de maraton expozițional. Între 23 și 26 martie au loc târgurile: Construct Expo, Ambient Expo, Mobila Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden sau Antique Market.

Construct Expo este cel mai mare târg de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții din România. Ediția din 2017 reunește peste 150 de firme din domeniu, reprezentând un punct de atracție pentru anteprenorii și experții în construcție, dar și pentru publicul larg interesat de echipamente și utilaje de uz propriu.

Ambient Expo este evenimentul "răspunsurilor" la întrebarea "Cum putem amenaja modern și util locuința, biroul, spațiul din jurul clădirilor în care muncim sau trăim?". Desfășurat tot între 23 și 26 martie, la Romexpo, Ambient Expo reunește peste 80 de companii din țări ca: Egipt, Grecia, Italia, Moldova, România, Spania, Turcia, Ucraina, care prezintă tendințele pe piața amenajărilor interioare și exterioare.

Târgul de mobilă cu vânzare Mobila Expo, organizat în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR), Asociația Clubul Român de Mobilă (ACRM) și Camera de Comerț și Industrie din România, reunește importante companii producătoare de mobilier, ce vor expune piese, accesorii și ansamble de mobilier la prețuri avantajoase și stiluri variate, pornind de la clasic și modern până la cel rustic sau retro-vintage.

Tendințele în grădinărit sunt dictate de Expo Flower & Garden. Evenimentul se adresează atât profesioniștilor (producători, comercianți, horticultori, arhitecți, peisagiști, specialiști în unelte și ornamente de grădină: arbuști, pavaje, mobilier de grădină, sere) de pe piață de import și distribuție de flori, plante și soluții de amenajare și întreținere a spațiilor verzi, cât și publicul larg.

Romtherm va reuni pe durata a patru zile firme importante din domenii aparaturii pentru încălzire, răcire, ventilație, aer condiționat, sisteme de conducte, izolații termice, pompe, armături, fitinguri și robineți.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Antique Market este locul de întâlnire atât al artiștilor cât și a iubitorilor de artă și al colecționarilor și găzduiește pentru expunere și evaluare, piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele.

Programul de vizitare al târgurilor și expozițiilor:
·    23-25 martie (joi-sâmbătă): între orele 10.00 și 18.00
·    26 martie (duminică): între orele 10.00 și 16.00

Bilet intrare:
Adulți/studenți:10 lei/zi
Intrare gratuită: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate

Biletele pot fi achiziţionate atât la casele de bilete de la intrarea în Romexpo, cât şi online, prin accesarea platformei  de vânzare de bilete de pe website-ul fiecărui eveniment.

Citeşte mai multe despre:   romexpo,   expozitie,   constructie