Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cele mai solicitate intervenții estetice actuale

Cele mai solicitate intervenții estetice actuale

Un articol de: B1.ro - 27 Feb 2019, 11:24
Cele mai solicitate intervenții estetice actuale Eveniment

Frumusețea unui chip stă de multe ori în detalii. O modificare minimă și discretă poate aduce schimbări radicale întregii fețe. Una dintre trasăturile pentru care se solicită cele mai multe intervenții este acea de remodalare sau marire a buzelor. Nasul este și el un aspect care poate fi chiar complexant. Iar ridurile fine nu mai sunt de multă vreme  o problemă. Tehnologiile și metodele actuale pentru modificarea tuturor   acestor trăsături sunt din ce în ce mai performante, cu efecte spectaculoase și proceduri mimim invazive.

Pentru a beneficia de intervenții estetice de marire buze botox la Dr Calu Alexandru, tot ce aveți nevoie este să vă faceți o programare!

Ce intervenții estetice sunt cele mai solicitate în chirurgia plastică actuală?

Numărul de intervenții estetice din România este într-o contină creștere. Cele mai multe solicitări vin de la persoanele publice care doresc să îți îmbunătățească permenent imaginea, de le cele care au nevoie de reconstrucții medicale și din ce în ce mai mult de la persoane obișnuite. Aspectul fizic este din ce în ce mai important pentru reușita în viață, iar exigențele persoanle sunt din ce în ce mai mari. În plus, prin remedierea acestor detalii estetice  supărătoare multe persoane speră să scape de complexe și să dobândească mai multă încredere în sine.

În aceste condiții nu este de mirare că intervențiile și operațiile estetce de un anumit  tip nu mai sunt de multă vreme un privilegiu al vedetelor sau al oamenilor bogații. Ele sunt la fel de obișnuite ca orice alte intervenții medicale.

În prezent cea mai apreciată intervenție estetică este cea de tratarea a ridurilor prin injectarea de botox. Toxina botulinică este cea mai eficientă substanță care se folosește pentru acest tip de tratamentele. Toxina botulinică se injectează în mai multe zone ale feței, în mod special în zona ridurilor de expresie ce se accentuează odată cu trecerea timpului și ajută la tratarea acestora. Există numeroase branduri ce produc această toxină, de calități și prețuri variate. În funcție de calitatea acestei substanțe și de pricepere medicilor clinicii estetice la care apelații, rezultatele pot varia.

O altă intervenție estetică extem de apreciată este cea de mărire buze. La ora actuală, cea mai folosită metodă de mărire a volumului buzelor este cea prin injectare de acid hialuronic.  Principalele motive pentru care se dorește o intervenție de mărire a buzelor sunt, fie o natură mai puțin generoasă la acest capitol, fie subțierea buzelor odată cu înaintarea în vârstă, fie corectarea unei asimetri, fie, cel mai adesea, rațiuni de gustrui și preferințe personale.

Acidul hialuronic este o proteină ce se găsește în mod natural în organism, în piele și cartilaje. Este o substanță de umplere și poate fi injectată, atât pentru a umple un rid, cât și pentru a conferi volum buzelor. Ea este folosită și în multe alte tratamente de hidratare, de corectare a cearcănelor sau de  întinerire.

O altă operație estetică extrem de solicitată este cea de măriere a sânilor prin implanturi. Implanturile cu silicon sunt cele mai moderne și utilizate implanturi mamare la ora actuală. Aceste implanturi sunt confecționate la exterior dintr-un un înveliș de silicon, iar la interior au un gel siliconic. Implanturile cu silicon sunt plăcute la atingere și dau senzația unei glande mamare naturale. Operația îmbunătăţeşte considerabil și durabil (10 ani) aspectul fizic al unei persoane.Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Rinoplastia este o altă operație foarte solicitată la ora actuală. Aspectul nasului influenţează întreaga fizionomie a feţei. Din acest motiv  defectele nazale sunt detalii ale chipului care sunt foarte des corectate. Cel mai rapid şi eficient mod de a salva situaţia este rinoplastia. Prin procedura de rinoplastie se intervine chirurgical la nivelul nasului, pentru modificarea aspectul estetic al acestuia.

Aceste sunt cele mai solocitate intervenții estetice din cabinetele de chirurgie plastică.    Reușita și finețea lor se datorează experienței  și îndemânerii medicilor care le operează.

De ce să apelați la o intervenție estetică realizată de Dr. Calu Alexandru?

În primul rând trebuie să menționăm faptul că dr. Calu este un medic estetician cu experiență și sute de intervenții de modelare corporală și facială. În clinica sa pot fi efectuate orice tip de intervenții estetice, oricât de simple sau de complexe ar fi acestea.

Printre serviciile medicale de care puteți avea parte amintim: tratamente cu botox și acid hialuronic, mezoterapie, rinoplastie, intervenții de mărire sau reconstrucție a sânilor, blefaroplastie, lifting facial, lipoaspirație etc.

În clinicile unde își desfășoară activitatea veți avea parte de tratamente deosebite, cu rezultate excepționale. Sunt folosite numai echipamente și soluții de cea mai bună calitate, dozate corespunzător, pentru cele mai bune rezultate. Întreg personalul medical este atent și dedicat pentru a oferi cele mai bune condiții tuturor pacienților, indiferent de tipul de operație sau de durata de recuperare.

Consultația dinaintea intervențiilor estetice va fi atentă și profesionistă. Medicul va avea întotdeauna grijă să discute cu fiecare pacient detaliile procedurii, antecedentele medicale, așteptările și rezultatele considerate cele mai potrivite dorințelor personale.

Pentru a vă bucura de cele mai reușite intervenții estetice și de cele mai bune rezultate, nu ezitați să solicitați o consultație la Clinica Eliade Dr. Calu Alexandru.

 

Citeşte mai multe despre:   Calu Alexandru