Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Centenar" la NUBA. Patronul clubului de fițe, fiul primarului din Cornu, beneficiarul banilor pentru controversatul proiect dedicat Marii Uniri

"Centenar" la NUBA. Patronul clubului de fițe, fiul primarului din Cornu, beneficiarul banilor pentru controversatul proiect dedicat Marii Uniri

Un articol de: B1.ro - 15 Noi 2018, 18:20
"Centenar" la NUBA. Patronul clubului de fițe, fiul primarului din Cornu, beneficiarul banilor pentru controversatul proiect dedicat Marii Uniri Eveniment

“Povestea Centenarului” organizată de Primăria Sectorului 1 este cusută cu ață albă.

Beneficiarul banilor din proiectul „cultural istoric” ar fi patronul clubului NUBA, Alexandru Nanu, fiul primarului din Cornu,  localitatea prahoveanu unde își are reședința de vară și Adrian Năstase, potrivit g4media.ro.

În joc sunt bani mulți - 578.707,50 lei, fără TVA – toți ai cetățenilor Sectorului 1 al Capitalei.

Cu aceşti bani, autorităţile locale au vrut să aducă în atenţia publică personalităţile marcante ale Primului Război Mondial prin postere plasate în zonele cele mai circulate din oraş, spre exemplu în stațiile de metrou.

"Sub ochii" edilului Dan Tudorache, banii vor ajunge la S.C. Euromedia Group S.A., o firmă de publicitate cu sediul în Voluntari și controlată de Alexandru Nanu.

Conform datelor de la Registrul Comerţului consultate de G4Media.ro, pachetul de acţiuni al societăţii Euromedia Group SA este împărţit între George Nicolaie din Slatina, care are 25,02% din acţiuni, şi STALEX PR & MEDIA EVENTS SRL, cu 74.98%. Stanlex PR & Media Events SRL a fost fondată în anul 2010 de Ştefan Alexandru Nanu şi are sediul social în comuna Cornu, din Prahova. Este, la rândul ei, agenţie de publicitate.

Trebuie precizat că Alexandru Nanu nu este un străin în politica românească. El a fost șef vicepreședinte la TSD Prahova și este amic cu Vlad Cosma și Sebastian Ghiță.

Citeşte mai multe despre:   Alexandru Nanu