Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Spectacol la Centrul Cultural UNESCO din Sectorul 4: Reprezentație de excepție a tinerilor actori (VIDEO)

Spectacol la Centrul Cultural UNESCO din Sectorul 4: Reprezentație de excepție a tinerilor actori (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 18 Noi 2019, 09:39
Eveniment

Încă un spectacol de excepţie la Centrul Cultural UNESCO din Sectorul 4 al Capitalei! Pe scenă au urcat, rând pe rând, trupe de tineri actori care s-au adresat publicului de toate vârstele. "În lift. La capătul lumii, pe stânga" este piesa de teatru cu care actorii au defilat pe scena centrului cultural, informează B1 TV. De altfel, publicul a fost extrem de încântat, dovadă fiind ropotele de aplauze de la final.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Zeci de oameni de toate vârstele s-au adunat pentru a doua seară consecutiv la Centrul Cultural UNESCO "Nicolae Bălcescu" din Sectorul 4, pentru a lua parte la spectacolul oferit de noua generaţie de actori. "În lift. lLa capătul lumii pe stânga" a fost încă o piesă de teatru ce i-a încântat pe spectatori.

Tinerii actori susţin că au făcut repetiţii serioase pentru ca totul să iasă ca la carte.

Grupul de 27 de tineri actori, cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, au dorit să prezinte un cuplet de piese prin intermediul cărora oamenii să afle că "talent show" nu este un concept atât de modern.
 

Citeşte mai multe despre:   centrul cultural unesco,   Primaria sectorului 4
 
Loading...