Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ceremonie la Cotroceni pentru sportivii ce vor participa la Olimpiadă. Iohannis: "Fiecare prin sportul pe care îl practicați inspirați oamenii și generații"

Ceremonie la Cotroceni pentru sportivii ce vor participa la Olimpiadă. Iohannis: "Fiecare prin sportul pe care îl practicați inspirați oamenii și generații"

Un articol de: - 21 Iul 2016, 20:10
Ceremonie la Cotroceni pentru sportivii ce vor participa la Olimpiadă. Iohannis: "Fiecare prin sportul pe care îl practicați inspirați oamenii și generații" Eveniment

Președintele Klaus Iohannis a organizat o ceremonie la Palatul Cotroceni în care au fost invitat lotul de sportivi a României care va participa la Jocurile Olimpice de la Rio.

"Sunt bucuros că am ocazia să întâlnesc membri ai echipe olimpice și vă mulțumesc pentru prezență. Mulțumesc reprezentaților Comitetului Olimpic, ai federațiile sportive și tuturor celor prezenți aici pentru a susține echipa noastră care urmează să plece la cea mai importantă competiție Jocurile Olimpice de Vară de la Rio

Mă adresez antrenorilor, familiilor și prietenilor dumneavoastră cărora le mulțumesc pentru că v-au oferit dragoste, grijă și susținere necondiționată și pentru că v-au cultivat talentul. Aceste gesturi sunt foarte importante pentru ca dumneavoastră să vă trăiți pasiunea pentru sport.

Nu pot să nu remarc că prezența dumneavoastră la Palatul Cotroceni aduce un suflu nou și o energie aparte. Fiecare prin sportul pe care îl practicați inspirați oameni și generații. Sunteți un model de determinare și excelență prin muncă. Sunteți tineri excepționali care au făcut multe sacrificii pentru a ajunge astăzi aici.

Noi, cei care vă admirăm, nu uităm că un astfel de succes s-a clădit cu lacrimi, cu limite fizice și psihice depășite, cu sacrificarea timpului petrecut cu familia sau prietenii. Iar momentul de pe podium îl împărtășiți întotdeauna cu noi cei care vă privim și așteptăm aceste bucurii de la dumneavoastră.

Vreau să știți că aveți în mine cel mai mare susținător, vreau să nu simțiți niciun fel de presiune și să mergeți la Rio cu inima deschisă. Să vă concentrați să dați ce este mai bun în dumneavoastră" a fost mesajul președintelui pentru sportivi.

Klaus Iohannis:"Fiecare prin sportul pe care îl practicați inspirați oamenii și generații"

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Jocurile Olimpice,   sportivi