Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ceremonii în Capitală de Ziua Regalității: Principesa Margareta, Principele Radu și Principesa Maria și-au întâmpinat oaspeții la Palatul Elisabeta (VIDEO)

Ceremonii în Capitală de Ziua Regalității: Principesa Margareta, Principele Radu și Principesa Maria și-au întâmpinat oaspeții la Palatul Elisabeta (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 10 Mai 2017, 17:47
Ceremonii în Capitală de Ziua Regalității: Principesa Margareta, Principele Radu și Principesa Maria și-au întâmpinat oaspeții la Palatul Elisabeta (VIDEO) Eveniment

Ceremonii în Capitală de Ziua Regalității. Custodele coroanei Române, Principesa Margareta şi Principele Radu au depus miercuri o coroană de flori la statuia lui Carol I din Piaţa Palatului Regal, iar apoi, alături de Principesa Maria, și-au întâmpinat oaspeții la evenimentul Garden Party, organizat la Palatul Elisabeta. 

La ora 17, membrii Familiei Regale au ieșit la balconul palatului pentru a-și saluta invitații. 

La 10 mai, în România se serbează ziua la care Carol I a ajuns în România la 1866, dar şi ziua în care a fost încoronat rege al României în 1881, informează B1 TV.

De asemenea, există o întreagă dezbatere privind Ziua Independenţei României. Unii istorici susţin că independenţa României este dată de proclamarea sa de către ministrul de afaceri externe Mihail Kogălniceanu în Parlamentul României, la data de 9 mai 1878.

Cu toate acestea, timp de aproape 70 de ani Ziua Independenţei s-a sărbătorit tot pe 10 mai.

De asemenea, ziua de 10 mai a fost Ziua Naţională a României între 1866 şi 1947.

Ceremonii de Ziua Regalității: Principesa Margareta, Principele Radu și Principesa Maria și-au întâmpinat oaspeții la Palatul Elisabeta

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit şi de Carol al II-lea