Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cererea de eliberarea provizorie a lui Vîntu va fi discutată la Judecătoria Buftea

Cererea de eliberarea provizorie a lui Vîntu va fi discutată la Judecătoria Buftea

Un articol de: - 10 Mai 2011, 16:02
Cererea de eliberarea provizorie a lui Vîntu va fi discutată la Judecătoria Buftea Foto: mediasinfo.ro Eveniment

Cererea lui Sorin Ovidiu Vîntu de eliberare provizorie sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de sanataj va fi discutat la Judecătoria Buftea, după ce instanţa Judecătoriei Sectorului 5 a admis solicitarea procurorilor de declinare a acestei cauze, informează Mediafax.

Avocatul lui Ovidiu Vîntu a solicitat Judecătoriei Sectorului 5 să remarce inconsecvenţa Parchetului, arătând că nu înţelege precis motivele care stau la baza acestei solicitări.

Judecătoria Sectorului 5 a admis propunerea Parchetului instanţei supreme, urmând cererea de eliberare provizorie a omul de afaceri să fie judecată de o instanţă de la Judecătoria Buftea.

Pe 4 mai omul de afaceri a formulat o cerere de eliberare provizorie sub control judiciar, după ce a fost arestat pe 29 aprilie, aceasta fiind depusă la Judecătoria Sectorului 5 de avocatul său.

Sorin Ovidiu Vîntu, alături de Ion Ilie Cezar, a fost reţinut pentru şantajarea patronului Asesoft, Sebastian Ghiţă, companie ce asigură managementul Realitatea Media.

Potrivit procurorilor, Vîntu ar fi solicitat suma de 150.000 de euro lunar pentru a nu denunța contractul dintre cele două companii.

Tribunalul București a decis, pe 29 aprilie, arestarea preventivă pentru 29 de zile a inculpaților Sorin Ovidiu Vîntu și Ion Ilie Cezar, pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Citeşte mai multe despre:   Sorin Ovidiu Vintu,   avocat,   Sebastian Ghita