CUTREMURĂTOR! Un cetățean turc a fost arestat în România pentru răpirea a doi copii

CUTREMURĂTOR! Un cetățean turc a fost arestat în România pentru răpirea a doi copii

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, pe numele căruia exista un mandat european de arestare pentru săvârşirea unei infracţiuni de răpire de copii, a fost reținut de polițiști într-un hotel din Constanța.

„La data de 7 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al I..P.J. Constanţa au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, cetăţean turc, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile suedeze”, a precizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa.

Acesta a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea unei infracţiuni de răpire de copii în circumstanţe agravante, faptă comisă în Suedia.

Bărbatul a părăsit statul suedez cu cei doi copii ai săi, în vârstă de 5, respectiv 8 ani, fără consimţământul mamei acestora.

Curtea de Apel Constanţa a emis mandat de arestare provizorie pentru o perioadă de 30 de zile, bărbatul fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa, în vederea extrădării către autorităţile suedeze, conform procedurilor legale în astfel de cazuri, care privesc cooperarea judiciară internaţională, scrie adevarul.ro.

Mama celor doi copii a venit în România pentru a-i recupera pe cei mici.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe