Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment CFR a făcut ANUNŢUL! Când se va EXECUTA linia ferată de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni

CFR a făcut ANUNŢUL! Când se va EXECUTA linia ferată de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni

Un articol de: - 17 Feb 2018, 18:11
CFR a făcut ANUNŢUL! Când se va EXECUTA linia ferată de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni Eveniment

CFR, administratorul reţelei feroviare publice, a anunţat că proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru realizarea legăturii feroviare Gara de Nord - Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti Otopeni  au fost programate pentru 2019-2020.

„Pentru 2018 se estimează elaborarea studiului de fezabilitate pentru stabilirea soluţiei finale de realizarea a legăturii feroviare Gara de Nord - Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi lansarea licitaţiei pentru proiectul tehnic şi execuţia lucrărilor. Pentru perioada 2019-2020 se estimează proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru realizarea acestei legături feroviare. Termenul de realizare a lucrărilor se va determina în urma elaborării studiului de fezabilitate, în conformitate cu legislaţia specifică. În ceea ce priveşte termenele estimate, trebuie avute în vedere termenele impuse legal pentru fiecare etapă a proiectului ”, menţionează CFR, citat de Mediafax

De asemenea, administratorul reţelei feroviare a susţinut că a calculat aceste termene fără a lua în considerare eventualele contestatii ale ofertanţilor. 

Citeşte mai multe despre:   CFR,   Gara de Nord,   Aeroportul Otopeni