Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment O femeie şi-a ucis copiii, apoi s-a sinucis când a aflat că soţul ei murise. De fapt, bărbatul își înscenase sfârșitul

O femeie şi-a ucis copiii, apoi s-a sinucis când a aflat că soţul ei murise. De fapt, bărbatul își înscenase sfârșitul

Un articol de: B1.ro - 19 Oct 2018, 09:37
O femeie şi-a ucis copiii, apoi s-a sinucis când a aflat că soţul ei murise. De fapt, bărbatul își înscenase sfârșitul Foto: supchina.com Eveniment

O femeie din China și-a pierdut mințile când a aflat că soțul ei a murit. Și-a ucis copiii, apoi s-a sinucis. Numai că bărbatul era în viață și doar își înscenase moartea pentru ca familia să încaseze asigurarea de viaţă de circa 110.000 de euro.

El nu-i spusese, însă, femeii ce planuri are. 

Bărbatul s-a predat autorităților la o zi după ce trupurile neînsuflețite ale membrilor familiei sale au fost descoperite. El a povestit că a plănuit să stea ascuns o vreme, apoi să se întoarcă la nevastă și copii și să se ascundă cu toții. 

”Fiica mea, care era bolnavă, trebuia să facă analize medicale în fiecare lună. Trebuia să plătesc ratele la mașină și restul cheltuielilor familiei. Sunt și bolnav. Am făcut asta să evit datoriile. Nu m-am gândit niciodată că soția mea e atât de îndrăgostită de mine”, a povestit bărbatul. citat de The Guardian.

În media s-a vorbit pe larg despre acest subiect, la fel și pe Internet. Iar opiniile sunt dintre cele mai diverse. Unii, de exemplu, au criticat industria de creditare, în vreme ce alții au deplâns condițiile dure în care sunt nevoite să trăiască femeile din mediul rural.

Beijing News a titrat: ”Tragedia asta nu e despre actul de a muri din dragoste pentru cineva sau de a înșela, împins fiind de insecuritățile financiare. E despre cumplita disperare pe care o simt femeile. Această disperare e mai răspândită în zonele rurale”. 
 

Citeşte mai multe despre:   China