Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cinci irakieni au fost prinși la Calafat: Bărbații erau ascunși într-o mașină condusă de un bulgar (VIDEO)

Cinci irakieni au fost prinși la Calafat: Bărbații erau ascunși într-o mașină condusă de un bulgar (VIDEO)

Un articol de: - 11 Aug 2016, 13:13
Cinci irakieni au fost prinși la Calafat: Bărbații erau ascunși într-o mașină condusă de un bulgar (VIDEO) Foto: Politia de Frontiera Eveniment

Cinci bărbați cu cetățenie irakiană au fost prinși de polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat în timp ce voiau să între ilegal în Români ascunși într-un Iveco condus de un cetățean bulgar.

5000 de euro ar fi plăti cei cinci bărbați din Irak șoferului bulgar pentru a îi introduce în România, potrivit craiovaforum.ro. Însă planul lor nu a mers, polițiștii găsindu-i în spatele scaunului șoferului după un perete dublu în care erau îngesuiți ca să nu fie depistați.

Poliția de frontieră de la Calafat a depistat cinci irakieni care încercau să intre fraudulos în România

"În cadrul cercetărilor preliminare, s-a stabilit că persoanele în cauză, care nu aveau documente de călătorie asupra lor, sunt cetăţeni irakieni, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani. Aceștia au declarat că au plecat din țara de origine și au trecut ilegal în Turcia, apoi în Bulgaria, unde au fost preluați de cetățeanul bulgar , care i-a ascuns în microbuz, contra sumei de 5000 de euro, pentru a-i transporta în Germania" a declarat Romică Ivănoiu, purtător de cuvânt  S.T.P.F. Dolj.

Cei cinci imigranți irakieni și călăuza acestora au fost predați autorităților bulgare, care vor continua cercetările în acest caz.

 

Citeşte mai multe despre:   imigranti