Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Cine e de vină?". Ultima GAFĂ a lui Dorel: S-a construit un pasaj pe Lugoj - Deva cu o înălţime prea mică, iar un TIR a rămas blocat acolo

"Cine e de vină?". Ultima GAFĂ a lui Dorel: S-a construit un pasaj pe Lugoj - Deva cu o înălţime prea mică, iar un TIR a rămas blocat acolo

Un articol de: - 05 Aug 2016, 18:05
"Cine e de vină?". Ultima GAFĂ a lui Dorel: S-a construit un pasaj pe Lugoj - Deva cu o înălţime prea mică, iar un TIR a rămas blocat acolo foto: captură video Eveniment

Eroare de constructie pe lotul 3 al autostrăzii Deva-Lugoj, astfel că cei care lucreaza pe acest lot, vor trebui să remedieze situația, după ce au ridicat un pasaj care nu respectă cerințele de înălțime.

S-a asfaltat, dar nu s-a mai măsurat distanța de la drum până la pasarelă si, la un moment dat când  un autotren cu încărcătură a vrut sa treacă, n-a mai putut, rămânând înțepenit, informează ziare.com.

"Se vedea de aici cu ochiul ca e mai înalt acolo. Doar de când te uitai de aici, vedeai. Cine e de vină? Pai, cine a facut acolo, că doar topograful le-a dat cotele bune", a declarat un muncitor.

Pe măsurate, în locul respectiv, între șosea și pasarelă nu erau decat 4,8 metri și nu 5 cât ar fi trebuit.

Dată în folosintă în urmă cu o săptămâna, șoseaua trebuie acum decopertata și re-reasfaltata, dar cu mai puțin avânt din partea lucrătorilor.

Circulația rutieră a fost deviată în zonă, dar șoferii nu par impresionați. "Ca în România" și "S-au mai întâmplat d-astea! Super!" sunt doar două reacții culese la cald de reporterul Digi24.

Conform sursei citate, greșeala va fi reparată pe banii antreprenorului, o asociere de firme din Spania.

Citeşte mai multe despre:   Autostrada Romania,   tir,   sosea,   blocat,   dorel