Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cine este Adrian Tâmplaru și care sunt legăturile lui cu Alex Bodi. A fost locotenentul lui Ion Clămparu, zis și „Cap de porc”, cel mai temut interlop român (VIDEO)

Cine este Adrian Tâmplaru și care sunt legăturile lui cu Alex Bodi. A fost locotenentul lui Ion Clămparu, zis și „Cap de porc”, cel mai temut interlop român (VIDEO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 11 Noi 2020, 11:44
Cine este Adrian Tâmplaru și care sunt legăturile lui cu Alex Bodi. A fost locotenentul lui Ion Clămparu, zis și „Cap de porc”, cel mai temut interlop român (VIDEO) Eveniment

Miercuri dimineață, DIICOT a efectuat o operațiune de amploare, constând în 619 misiuni la nivelul întregii țări, vizând investigarea mai multor infracțiuni. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a catalogat operațiunea drept „ziua Z, o zi importantă pentru combaterea infracționalității în România”.

În cadrul acestor misiuni, au fost vizați și celebrul interlop Adrian Tâmplaru, precum și Alex Bodi (soțul Biancăi Drăgușanu și finul interlopului sibian), care a fost ridicat de mascați din vila pe care o are închiriată în localitatea Voluntari, jud. Ilfov.

 

Cine este Adrian Tâmplaru și care sunt legăturile lui cu Alex Bodi

 

Soțul Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi și temutul său naș de cununie, interlopul sibian Adrian Tâmplaru, au fost duși la audieri într-un caz de proxenetism, trafic de persoane și cămătărie.

Interlopul Adrian Tâmplaru, unul din liderii lumii interlope din Sibiu, i-a fost părinte spiritual lui Alex Bodi la cea de-a doua căsătorie. Cei doi au dezvoltat în ultimii ani o relație foarte apropiată, mergând împreună inclusiv în vacanțele exclusiviste.

SURSA: Gândul.ro

Din datele existente până în prezent, Adrian Tâmplaru, în timp ce era în penitenciar, în perioada 2008 – 2011, ar fi folosit rețelele sociale, alături de alți deținuți, în scopul recrutării unor tinere pentru a practica prostituția, promițându-le un viitor mai bun sau un loc de muncă mai avantajos. Astfel s-ar fi pus bazele unei grupări infracționale specializate în principal pe traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism.A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Gruparea s-ar fi extins și în străinătate, în Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria, iar fetele ar fi fost obligate să practice prostituția în diverse cluburi de noapte. Potrivit DIICOT, victimele care refuzau acest lucru erau sechestrate și supuse unor violențe extreme. În cele mai multe cazuri, fetele erau ținute în imobile închiriate de către liderul grupării, permanent supravegheate.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

SURSA: Gândul.ro

 

Adrian Tâmplaru, locotenentul lui Ion „Cap de porc” Clămparu, cel mai temut interlop român

 

Ion Clămparu, cel mai temut interlop român,a fost prins în anul 2015 la Madrid,  după opt ani de căutări și adus în România unde va avea de executat 13 ani de închisoare.

Temutul interlop Ion Clămparu a fost condamnat la 30 de ani de închisoare de o instanţă din Madrid pentru proxenetism şi crimă organizată. Lui Ion Clămparu i-au fost aduse patru capete de acuzare: proxenetism, violenţe, sechestrare de minore şi obligare la avort.

În apel, proxenetul cunoscut ca şi "Cap de Porc", considerat ca fiind unul dintre cei mai periculoşi lideri mafioţi din Europa, a reuşit să obţină reducerea pedepsei la 20 de ani de detenţie.

Interlopul a construit mai întâi un imperiu de crimă organizată în România, anchetatorii susținând că s-ar fi aliat cu alte clanuri mafiote din Sibiu, Prahova, Neamț și Bucureşti. Pentru că autoritățile române erau pe urmele sale, Clămparu și-a mutat afacerile ilegale peste graniţă, iniţial in Italia, apoi în Spania. Aici, Clămparu a construit o reţea internaţională de trafic de carne vie, care i-ar fi adus câştiguri de milioane de euro. Peste 600 de românce au lucrat pentru gruparea sa. Interlopul e recunoscut pentru cruzimea şi torturile la care le supunea pe tinerele pe care le obliga să se prostitueze. Locul în care fetele erau exploatate se numeste Casa de Campo din Madrid.

Citeşte mai multe despre:   Alex Bodi,   Adrian Tâmplaru,   Ion Clămparu,   DIICOT,   proxenetism ,   interlop