Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cine este Bogdan Micu de la “Imperiul Leilor” și ce afaceri are

Cine este Bogdan Micu de la “Imperiul Leilor” și ce afaceri are

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 23 Feb 2021, 10:26
Cine este Bogdan Micu de la “Imperiul Leilor” și ce afaceri are Captură Video - Pro TV / Youtube Eveniment

Bogdan Micu, cel mai tânăr membru al juriului de la ”Imperiul Leilor” 2021, are doar 36 de ani, dar deja afaceri în întreaga lume, mai ales în zona de energie verde. Acesta a încasat 1,5 miliarde de dolari din proiectele dezvoltate pe plan mondial. Inițial, Micu s-a remarcat prin activismul ecologic fiind, de exemplu, creatorul aplicației ”Inspectorul Pădurii”.

 

Cine este Bogdan Micu, jurat la ”Imperiul Leilor

 

Bogdan Micu s-a remarcat la început în activismul ecologic. El a creat aplicația ”Inspectorul Pădurii”, prin care românii pot verifica dacă un transport de lemne este legal sau nu. 

În trecut, Micu fost și consilier pe IT al Ministrului Mediului, în guvernarea condusă de Dacian Cioloș.

Acum, la doar 36 de ani, Bogdan Micu e un antreprenor de succes cu afaceri în toată lumea, în zona de energie verde. El s-a impus deja în Statele Unite, Canada, Chile, dar și în Europa. În total, acesta activează în 13 sectoare diferite, între care energie verde, banking, comerț, construcții, IT sau săli de sport. El conduce un business pe mai multe continente, iar compania sa a furnizat până acum proiecte către clienții săi în valoare de piață de peste 1.5 miliarde de dolari, notează Pagina de Media.

Micu e implicat în mai multe companii, între care Code4Nature, unde e președinte, Pro Park., unde e membru în Board, GSE Group LLC Energy și CEO Alpin Sun GmbH. Recent, el ar fi demisionat din funcția de consultant IT la Unifarm.

Bogdan Micu a declarat că a acceptat să fie jurat la ”Imperiul Leilor” deoarece vrea să promoveze antreprenoriatul în România și crede că acesta e un mediu foarte bun.

„Contrar aparențelor, antreprenoriatul nu este foarte popular printre tineri. Vreau să transmit prin apariția mea aici că poți să ai succes și când ești tânăr. Atunci când ești tânăr ai curaj să-ți asumi mai multe riscuri, ceea ce este esențial pentru antreprenoriat, pentru că nu ai nimic de pierdut. Încerci lumea cu degetul!”, a declarat Micu.Cine este bărbatul de 68 de ani, din Onești, care a sechestrat și apoi a ucis doi muncitori, pe balconul locuinței sale. Criminalul a sunat chiar el la 112

Acesta a precizat că e în căutarea unei afaceri cu un fondator determinat, care are calitățile necesare unui antreprenor, care are o idee și a și făcut niște pași să demonstreze ceea ce spune.

 

Jurații de la ”Imperiul Leilor” 2021

 

Show-ul ”Imperiul leilor” e adresat celor care au deja un business sau o idee cu potenţial şi îşi doresc să-şi vadă visul finanţat. Jurații sunt Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu, Micu fiind cel mai tânăr dintre ei.

Mohammad Murad este președintele Phoenicia Group, Dan Șucu e proprietarul Mobexpert, Cristina Bâtlan este fondatoarea brandului de încălțăminte Musette, iar Dragoș Petrescu e fondator City Grill.

Tinerii antreprenori care doresc să primească finanțare trebuie să realizeze un plan pe care să-l susțină în fața juraților. Ei trebuie să convingă unul sau mai mulți potențiali investitori să aloce suma necesară pentru finanțarea proiectului lor. În plus, ei trebuie să răspundă provocărilor ce le vor fi aduse și să demonstreze că sunt suficient de puternici și au calitățile necesare pentru a deține un business de succes.
 

Citeşte mai multe despre:   Imperiul Leilor,   Bogdan Micu,   Bogdan Micu afaceri