?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cine este doamna Pescaru, făcută celebra de gafa ministrului Sportului: Lucrează din 1991 la Guvern şi câştigă 20.000 lei pe lună de la o bancă (VIDEO)

Cine este doamna Pescaru, făcută celebra de gafa ministrului Sportului: Lucrează din 1991 la Guvern şi câştigă 20.000 lei pe lună de la o bancă (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 14 Feb 2019, 10:48
Eveniment

”Cine este doamna Pescaru?”/”Este doamna de lângă dumneavoastră, cea cu care se presupune că ați realizat bugetul”!, este dialogul devenit viral în mediul online în urma gafei făcute de ministrul Sportului, Bogdan Matei, în timpul audierilor din Parlament privind bugetul.

Dacă doamna Pescaru tot a devenit ultra cunoscută în această săptămână, atunci haideţi să vedem cine este aceasta de fapt. În vârstă de 55 de ani, Daniela Pescaru lucrează în Ministerul Finanţelor încă din 1991. A fost întâi Șef serviciu, apoi Director general adjunct, iar din 2009 Director General la Direcția Generală de programare bugetară.

Înainte de Revoluţie, Pescaru a lucrat ca analist programator la Înterprinderea de Prelucrare a Aluminiului Slatina, după care a trecut la Centrul de Calcul Electronic din cadrul Ministerului Industriei Metalurgice, arată stirilekanald.ro.

Este absolventă de ASE cu specializări în planificare și cibernbetică economică și un master în managementul instituțiilor publice. În 2013, ea a absolvit și Colegiul Național de Apărare.

Daniela Pescaru este divorțată, iar conform declaraţiei de avere deține două apartamente (unul în București și celălalt în Câmpulung Muscel) și două terenuri în Argeș. În 2017, ea a câștigat 79.812 lei de la Ministerul Finanțelor Publice și 234.899 lei (aproape 20.000 lei pe lună) de la Exim Bank, unde este membru în board. Are două credite însă cel mai mare este unul de 673.205 lei, la CEC Bank și conduce o mașină din 2007.   
 

 
 
 
Loading...