Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cine este Lucreația Guțilă, mama Danei Budeanu. Femeia pare să nu împărtășească ideile fiicei ei

Cine este Lucreația Guțilă, mama Danei Budeanu. Femeia pare să nu împărtășească ideile fiicei ei

Un articol de: Ramona Zaharia - 29 Sep 2020, 16:02
Cine este Lucreația Guțilă, mama Danei Budeanu. Femeia pare să nu împărtășească ideile fiicei ei FOTO: Facebook: Dana Budeanu Eveniment

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu este fiica lui Adrian Guțilă și a Lucreției Guțilă. Vedeta este cunoscută în mediul online pentru sfaturile vestimenatre pe care le oferă, aceata ocupându-se, mai nou, și cu politica, atât în mediul online, cât și la diferite apariții TV.

Recent, Dana Budeanu a surprins întreaga țară, când a început să plângă în direct, în timpul unei emisiunii TV. Creatoarea de modă a discutat printre altele despre tatăl ei, în prezent în vârstă de 88 de ani, așa cum a precizat chiar ea, însă de mama ei nu a spus nimic.

Lucreația Guțilă este mama Danei Budeanu

Deși se prezintă cu numele fostului soț, Radu Budeanu, chiar dacă sunt divorțați de câțiva ani buni, înainte de  nuntă, celebra creatoare de modă era Dana Guțilă

Despre Lucreația Guțilă, mama Danei Budeanu, sunt cunoscute foarte puține lucruri. Aceasta este arhitectă apreciată și care pare să nu împărtășească ideile fiicei ei, scrie newsweek.ro.

Este căsătorită cu tatăl vedetei, Adrian Guțilă, care a fost asociat într-o firmă, în care numele său apare într-un raport de dare de mită. În același raport apar mai multe companii de energie la nivel global.

La adresa la care funcționa firma Romtek Special Industries, în care era asociat Adrian Guțilă, funcționează, în prezent, multe dintre firmele Danei Budeanu, în care aceasta este asociată cu mama sa.

Cine este Adrian Guțilă, tatăl Danei Budeanu

Amintim că, Adrian Guțilă a fost asociat într-o firmă, în care numele său apare într-un raport de dare de mită. În raport apar mai multe companii de energie la nivel global.

Pe lista companiilor care au făcut afaceri cu Irak-ul la vremea respectivă, se numără mai multe companii mari din România, precum Rompetrol, Bulf Oil și Hash Ro Shipping Oil SRL, care au achiziționat țiței irakian.

Pe aceeași lista sunt trecute, potrivit sursei citate și companiile care au livrat echipamente și au prestat servicii în domeniul petrolier, dintre acestea făcând parte Upetrom 1 Mai Ploiești, UPET Târgoviște, PCC Sterom Câmpina, Romtek Special Industries, Petrotub Român, Black Sea Technochim, Electronum, General Turbo, Sancamex.ULTIMA ORĂ! Se REIAU ALEGERILE pentru funcţia de PRIMAR!

Dana Budeanu, despre tatăl ei

Recent, celebrul desginer Dana Budeanu a fost văzută într-o ipostază mai puțin obișnuită. Deși părea o fire dură în mediul online, vedeta a început să plângă în direct, în timpul unei emisiuni TV.

„Nimeni nu vorbește despre bătrâni. Da – aici o să creadă că nu știu ce, că spun eu de Gabi – Gabi are o obsesie reală. Gabriela Firea are o obsesie cu bătrânii. De aia a făcut... Ea are o chestie, nu știu. Și eu am, pentru că tatăl meu are 88 de ani, este neobișnuită diferența între mine și el – neobișnuită, mă rog – și nu este bătrân, este chiar mai tânăr decât mine în toate cele, dar am o sensibilitate. Eu nu suport, nu pot pur și simplu să văd pe stradă oameni în vârstă acum cu măști, care abia merg și care sunt atât de batjocoriți”, a spus Dana Budeanu, la Antena 3.

Întrebată de ce lăcrimează în timp ce vorbește despre acest subiect, ea susținea că nu plânge și a insistat că este „foarte ok”. Întrebată dacă este „ok” să și lăcrimăm din când în când, Dana Budeanu a răspuns: „Nu, este ok să facem caterincă acum, gata! Suntem bine. M-am gândit la tata, atât. La tata, când l-am văzut prima dată cu mască, în fața casei. Pentru mine a fost, nu știu, arăta ca un bolnav, nu știu, dar vreau să vorbim despre altceva”.

Citeşte mai multe despre:   Dana Budeanu