Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cine este medicul care îl tratează pe Donald Trump de COVID-19. A îngrijit și soldați români răniți în Afganistan

Cine este medicul care îl tratează pe Donald Trump de COVID-19. A îngrijit și soldați români răniți în Afganistan

Un articol de: George Lupu - 05 Oct 2020, 17:30
Cine este medicul care îl tratează pe Donald Trump de COVID-19. A îngrijit și soldați români răniți în Afganistan sursa foto: wikipedia Eveniment

Medicul personal al lui Donald Trump, Sean Conley, este ofițer al Marinei SUA. Acesta îl tratează de noul coronavirus pe președintele SUA în cadrul spitalului militar Waler Reed. Puțini sunt însă cei care știu faptul că medicul Sean Conley a îngrijit inclusiv militari români răniți în teatrul de război din Afganista, fiind chiar decorat de statul român pentru acest lucru.

 

Detalii despre medicul personal al lui Donald Trump

 

Dr. Sean Conley este originar din Doylestown, Pennsylvania. În 2002 a absolvit Universitatea Notre Dame din statul Indiana, SUA, după care a studiat medicină osteopatică la Philadelphia College of Osteopathic Medicine. A primit gradul de doctor în medicină osteopatică în 2006.  Şi-a luat doctoratul în Medicină Osteopatică în 2006.

După alte cursuri la Centrul Medical Naval din Portsmouth, Virginia, în 2014, dr. Conley a servit în Afganistan, fiind şeful Unităţii Medicale Multinaţionale NATO din Kandahar. I s-a acordat atunci Emblema de Onoare a Statului Major General Român pentru sprijinul acordat militarilor români din cadrul Batalionului 20 Infanterie „Scorpionii Negri”, răniţi de un dispozitiv exploziv improvizat. în ziua de 30 martie 2014, scrie monitorulapararii.ro.

Conform MApN, plutonierul-major Claudiu Constantin Vulpoiu a decedat, iar sublocotenentul Ionuţ Alin Marinescu, plutonierul-major Florin Ionel Murărescu şi caporalii clasa a III-a Marius Cristian Cănuci, Marius Bogdan Radu şi Eugen Valentin Pătru au fost răniţi, în Afganistan, în dimineaţa zilei de duminică, 30 martie, în urma unui atac sinucigaş cu un autovehicul încărcat cu exploziv care a intrat direct în maşina de luptă.

Dr. Conley a fost repartizat mai târziu la Unitatea Medicală a Casei Albe. El a preluat oficial rolul de medic personal al lui Trump în mai 2018.

 

Ce tratament a primit Donald Trump

 Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Unul dintre tratamentele pe care medicii îl administrează președintelui SUA, Donald Trump, în speranța de a-i ameliora simptomele după ce a fost diagnosticat cu Covid-19 este o combinație experimentală de anticorpi.

Vineri după-amiază, Casa Albă a spus într-o scrisoare că președintele Donald Trump a fost tratat cu o doză de opt grame de cocktail experimental de anticorpi realizată de compania Regeneron. Pentru a-și face terapia cu anticorpi monoclonali, oamenii de știință Regeneron au selectat doi anticorpi care au neutralizat cel mai bine o versiune a noului coronavirus în laborator.

Citeşte mai multe despre:   donald trump,   covid-19,   sua,   Afganistan