Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cine este tânărul care l-a refuzat pe Mihai Gâdea şi Antena 3, după ce a cântat imnul la pian în gara din Amsterdam

Cine este tânărul care l-a refuzat pe Mihai Gâdea şi Antena 3, după ce a cântat imnul la pian în gara din Amsterdam

Un articol de: - 05 Dec 2014, 10:58
Cine este tânărul care l-a refuzat pe Mihai Gâdea şi Antena 3, după ce a cântat imnul la pian în gara din Amsterdam Eveniment

A emoţionat o ţară întreagă după ce a cântat imnul României, de 1 decembrie, la un pian aflat în gara din Amsterdam. Apoi a smuls mii de comentarii de felicitare pe reţelele de socializare după ce a anunţat că a refuzat invitaţia Antenei 3 de a apărea în emisiunea lui Mihai Gădea.

Valentin Astănculesei a studiat 7 ani pianul la Şcoala de muzică din Roman, dar nu se consideră un pianist. A fost olimpic naţional la matematică, iar acum lucrează în domeniul IT. Este pasionat de pian, motociclete şi călătorii.

Într-un articol semnat de Alexandru Ungureanu în ziarul Adevărul este devoalat universul actual al tânărului Valentin Astănculesei.

Am vorbit cu Valentin de mai multe ori. Copleşit de valul de consideraţii, stânjenit, parcă, de propria-i bucurie sinceră. Mi-a spus un lucru care m-a pus pe gânduri: că e mai degrabă neliniştit că reputaţia sa a fost intens politizată decât e de încântat că a reuşit să transmită un mesaj de o normală românitate. E posibil, dar e puţin probabil, ca Valentin Astănculesei să nu accepte faptul că replica efemerului cutremur pe care l-a provocat în media e mult mai puternică decât cutremurul în sine, oricât de vremelnic ar fi fost el. Să nu accepte, poate, că gestul său e mult mai relevant dacă are şi culoare politică. Sau măcar o nuanţă, acolo”, este concluzia materialului din Adevărul.

„Deșteaptă-te, române!”, la pian în gara din Amsterdam
 


Citeşte mai multe despre:   Mihai Gadea