Cine sunt cei doi bărbați sechestrați și uciși în apartamentul din Onești

Cine sunt cei doi bărbați sechestrați și uciși în apartamentul din Onești
Foto: stiridiaspora.ro

Noi detalii ies la iveală în cazul muncitorilor care au fost sechestrați și uciși luni într-un apartament din Onești de fostul proprietar al acestuia. Victimele sunt doi electricieni de 38 și, respectiv 55 de ani, care făceau niște reparații în apartamentul cu pricina.

Cine sunt victimele lui Gheorghe Moroşan, atacatorul de la Onești

Silviu Iştoan și Dan Patatu verificau o instalația când Gheorghe Moroşan a intrat peste ei în apartament și i-a înjunghiat. Asta după mai multe ore în care polițiștii au încercat să negocieze cu atacatorul care îi sechestrase pe muncitori în balconul apartamentului. Unul dintre bărbați a murit în apartamentul unde a avut loc crima, iar celălalt s-a stins la spital.

Silviu Iştoan avea 38 de ani a rămas orfan de mamă la trei ani. A fost crescut de tată împreună cu fratele său, potrivit Adevărul.

Patru ore au durat negocierile cu Gheorghe Moroşan, dar, în cele din urmă, acestea au eşuat.

Cum au încercat polițiștii să negocieze cu atacatorul

Polițiștii au încercat să-l liniștească pe atacator, dar fără succes.

”Nu mă calmez deloc. De zece ani de zile tot sunt calm. De zece ani de zile tot fac la bandiţii din miliţie şi la bandiţii din justiţie. Nu mă abţin deloc. Nişte bandiţi şi un hoţ. Împreună cu comandantul vostru este un bandit şi cel de la Bacău, alt bandit.Un hoţ şi un nenorocit.Ascultă ce-ţi spun! Băi, băieţi! Du-te şi vezi-ţi de treaba ta. Nu stau de vorbă cu tine decât în baza hotărârii judecătoreşti, atât. Eu nu stau cu nimeni de vorbă. Am, stat 10 ani”, le-ar fi spus acesta negociatorilor, potrivit Antena 3.

Atacatorul a fost împușcat în picior în polițiști și, în acest moment, este spitalizat.

Soţia agresorului de la Oneşti a fost reţinută pentru complicitate la lipsire de libertate.

O echipă de specialişti din Capitală a fost trimisă la Onești pentru a verifica modul în care s-a desfășurat intervenția.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe