Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment PRIMELE IMAGINI cu maghiarii care au PROFANAT cimitirul eroilor români din Valea Uzului: Aceștia s-au filmat în timp ce pun SACI DE GUNOI pe cruci / Reacția ULTRAȘILOR: "E timpul să ne APĂRĂM țara" (FOTO, VIDEO)
Exclusiv online

PRIMELE IMAGINI cu maghiarii care au PROFANAT cimitirul eroilor români din Valea Uzului: Aceștia s-au filmat în timp ce pun SACI DE GUNOI pe cruci / Reacția ULTRAȘILOR: "E timpul să ne APĂRĂM țara" (FOTO, VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 17 Mai 2019, 15:43
PRIMELE IMAGINI cu maghiarii care au PROFANAT cimitirul eroilor români din Valea Uzului: Aceștia s-au filmat în timp ce pun SACI DE GUNOI pe cruci / Reacția ULTRAȘILOR: "E timpul să ne APĂRĂM țara" (FOTO, VIDEO) Eveniment

EXCLUSIV ONLINE // Pe contul suporterilor români "Ultras România" au apărut imagini cu momentul în care "un grup de activiști anonimi” din comunitatea maghiară a profanat cimitirul Valea Uzului din Dărmăneşti, judeţul Bacău.

Tot aceştia l-au identificat şi pe bărbatul care a coordonat toată această campanie, şi anume un bărbat pe nume Csaba Baliga.

De altfel, acesta a postat pe internet imagini cu momentul în care pune saci menajeri pe crucile şi monumentul din cimitirul eroilor şi a publicat şi în limba maghiară un text manifest în care îşi explică gestul.

VEZI AICI CUM S-A DECLANȘAT SCANDALUL ELECTORAL AL PROFANĂRII CIMITIRULUI ROMÂNESC ȘI REACȚIA AUTORITĂȚILOR ROMÂNE

Ultraşii românii au ameninţat imediat că vor merge să răzbune ceea ce au făcut aceşti bărbaţi.

Vezi AICI - Documentele care dovedesc că Cimitirul Eroilor Valea Uzului aparţine de Primăria Dărmăneşti şi aceasta are drept de contrucţie. Registrul cu eroii căzuţi la datorie ce se odihnesc aici (FOTO EXCLUSIV)

"Haide sa organizeze cineva dacă dispune, o deplasare acolo și ne strângem toți doritorii!!!"

"Trebe sa mergem peste ei cât mai multe autocare, le luam carele alea jos"

"E timpul sa ne aparam tara. Haideti sa organizam ceva frumos si sa mergem acolo !"

Citeşte mai multe despre:   Stiri Dărmănești,   Valea Uzului,   Csaba Baliga