Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cine sunt vinovaţii? Ministrul Sănătăţii prezintă IMAGINI ŞOCANTE din spitale

Cine sunt vinovaţii? Ministrul Sănătăţii prezintă IMAGINI ŞOCANTE din spitale

Un articol de: - 13 Apr 2011, 16:18
Cine sunt vinovaţii? Ministrul Sănătăţii prezintă IMAGINI ŞOCANTE din spitale Galerie foto (8) Eveniment

Dorind să contracareze protestele din ultima vreme, îndreptate împotriva deciziei statului de a închide mai multe spitale, Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a făcut publice imagini şocante dintr-un spital românesc. El  a prezentat cazul unei paciente internate în Centrul de Sănătate Băneasa, din judeţul Constanţa, pentru a arăta modul în care erau până acum trataţi bolnavii de aici.

De data aceasta nu mai folosesc cifre şi indicatori, de data aceasta vă arăt imagini, pe care sincer, nu mi-aş fi dorit să fiu nevoit să le fac publice vreodată. Aceste imagini sunt şocante”, a declarat Cseke Attila.Imaginile prezintă situaţia unei paciente cu sechele de la un accident vascular cerebral, imobilizată timp de 6 luni în pat fără asistenţă medical, potrivit comunicatului Ministerului Sănătăţii.
Având în vedere gravitatea acestui caz, aşa cum reiese din imaginile prezentate chiar de ministrul Sănătăţii, ar fi trebuit ca instituţiile abilitate ale statului să se autosesizeze pentru a îi trage pe cei responsabili la răspundere. Despre aceştia şi despre vina lor comunicatul Ministerului Sănătăţii nu pomeneşte nimic.

Citeşte mai multe despre:   Ministerul Sanatatii