Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Detalii cumplite ies la iveală în cazul româncelor ucise în Cipru. Planul diabolic al criminalului în serie (VIDEO)

Detalii cumplite ies la iveală în cazul româncelor ucise în Cipru. Planul diabolic al criminalului în serie (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 27 Apr 2019, 10:59
Detalii cumplite ies la iveală în cazul româncelor ucise în Cipru. Planul diabolic al criminalului în serie (VIDEO) Eveniment

Detalii cumplite ies la iveală în cazul româncei şi a fiicei ei ucise de criminalul în serie din Cipru. Potrivit jurnaliştilor ciprioţi, care citează surse din anchetă, criminalul Nikos Metaxas le-a omorât pe cele două, le-a tranşat şi băgat în valize, pe care le-a aruncat mai apoi într-un vechi puţ inundat al unei mine de cupru. Între timp, Metaxas a fost arestat şi a recunoscut până acum 7 crime. Anchetatorii spun, însă, că ar fi vorba de mult mai multe, informează B1 TV. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Livia Bunea era plecată din România de un deceniu. S-a stabilit în Cipru împreună cu soțul ei, român. Fetița, Elena Natalia, a fost născută în Cipru, iar la scurt timp cei doi au divorțat.

Livia a rămas, însă, în Cipru cu tot cu fetiţă. Şi se pare că din cauza singurătăţii cele două au devenit victimele călăului supranumit Orestes. Bărbatul ar fi abordat-o pe Livia pe un site de matrimoniale de pe internet şi aşa a ajuns în apropierea ei. Potrivit jurnaliştilor ciprioţi, care citează surse din anchetă, criminalul Nikos Metaxas le-a omorât pe cele două, le-a tranşat şi băgat în valize, pe care le-a aruncat mai apoi într-un vechi puţ inundat al unei mine de cupru.

Balta este denumită „lacul roşu" de localnici, de la culoarea roşie dată de concentraţia de cupru, iar apa ar fi acidă, astfel că ucigaşul spera ca trupurile celor două românce să fie descompuse complet.

Mama fetei a încercat din răsputeri să dea de fiica ei. După dispariția din septembrie 2016, a făcut plângeri la Poliția Buzău, la Ambasadă, la poliția din Cipru, însă nimeni nu a avut un răspuns pentru ea.

Nikos Metaxas a fost ofiţer în armata cipriotă şi are 35 de ani. Potrivit anchetatorilor, el ar fi recunoscut deja 7 crime, însă sunt indicii că acesta ar fi ucis cel puţin 30 de femei.

NEWS ALERT! Fanii lui au primit vestea ca pe un mare ŞOC! A MURIT din cauza noului CORONAVIRUS

Citeşte mai multe despre:   Cipru,   livia bunea