Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Circulaţia metroului, îngreunată între Pipera şi Aviatorilor, după ce s-a circulat pe un singur sens

Circulaţia metroului, îngreunată între Pipera şi Aviatorilor, după ce s-a circulat pe un singur sens

Un articol de: - 01 Oct 2013, 10:28
Circulaţia metroului, îngreunată între Pipera şi Aviatorilor, după ce s-a circulat pe un singur sens Eveniment

Circulaţia metroului între staţiile Pipera şi Aviatorilor s-a derulat, marţi dimineaţă, pe un singur sens, din cauza defectării unui senzor.

"La Pipera s-a blocat un tren pe linia 2, la ora 9:10. S-a dispus ca traficul între staţiile Pipera şi Aviatorilor să se facă pe un singur sens, respectiv linia 1", informează Mediafax.

Motivul blocajului a fost senzor care alimentează cu energie electrică firul aerian, potrivit Agerpres. Problema a fost remediată în aproximativ 30 de minute, însă circulaţia se desfăşoară în continuare cu dificultate.

De asemenea, la staţia Berceni metroul a fost blocat pentru scurt timp din cauza unui scurt-circuit.

''În ceea ce privește defecțiunea apărută, în zona Berceni, spre IMGB, ultima stație se află la suprafață și trenurile ies la suprafață și, normal, a plouat și pe tren și a avut loc un scurt circuit și s-a blocat trenul. Dar s-a rezolvat. Maximum 15 minute a fost defecțiunea. Acum trenurile circulă normal pe toate tronsoanele'', a explicat directorul general al Metrorex, Aurel Radu.


 

Citeşte mai multe despre:   metrou