Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Circulaţia rutieră pe Centura Capitalei, în zona autostrăzii A3, închisă până în 2 septembrie

Circulaţia rutieră pe Centura Capitalei, în zona autostrăzii A3, închisă până în 2 septembrie

Un articol de: - 31 Aug 2012, 09:55
Circulaţia rutieră pe Centura Capitalei, în zona autostrăzii A3, închisă până în 2 septembrie Foto: business24.ro Eveniment
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din Romînia a anunțat, joi, printr-un comunicat de presă, că se va închide circulația rutieră pe DN Centura București, în zona Km 8+900, în perioada 31 august – 02 septembrie, în intervalul orar 00:00 – 04:00.
 
Circulația rutieră va fi închisă pe acest sector din cauza lucrărilor de montare a grinzilor la pasjaul superior aferent autostrăzii A3, București – Brașov.

În perioada în care circulația va fi închisă, traficul rutier se va desfășura, pe relația A2 – DN 1, deviat prin sensurile giratorii ale autostrăzii A3, cu ieșire prin breteaua de legătură cu Centura București.

Pe relația DN 1 – A 2, traficul va fi oprit pentru perioade de 75 de minute, care vor alterna cu intervale de minimum 30 de minute în care se va da drumul la trafic.

Reprezentanți ai Poliției Rutiere se vor afla în permanență în zona sectorului de drum restricționat pentru dirijarea și decongestionarea traficului.

 
Citeşte mai multe despre:   cnadnr