Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Circulaţie restricţionată în Capitală: Traficul este închis pe mai multe artere din jurul Naţional Arena

Circulaţie restricţionată în Capitală: Traficul este închis pe mai multe artere din jurul Naţional Arena

Un articol de: B1.ro - 14 Oct 2018, 14:43
Circulaţie restricţionată în Capitală: Traficul este închis pe mai multe artere din jurul Naţional Arena Eveniment

Mai multe restricţii de circulaţie vor fi aplicate duminică, începând cu ora 12:30, în Capitală, pentru a permite accesul suporterilor la stadionul Arena Naţională, pentru vizionarea meciului Serbia - România, scrie news.ro.

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă restricţii de trafic, excepţie făcând mijloacele RATB/STB, pentru accesul publicului.

Astfel, va fi restricţionată circulaţia pe Bulevardul Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, sau Şos.Pantelimon şi rondul de la intrarea în stadion, precum şi pe străzile care intersectează şi au intrare în acest tronson, potrivit ştiripesurse.ro. 

Apoi se va restricţiona circulaţia pe Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, dar şi pe banda I a străzii Vatra Luminoasă, între Str. Tony Bulandra şi str. Pierre de Coubertin.

Ulterior, dacă situaţia o va impune, se va închide traficul pe străzile Sg Vasile Şerbănică, între B-dul Basarabia şi intrarea în stadion (parcarea C), Str. Tony Bulandra, între Str. Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu şi Bulevardul Basarabia, între Piaţa Hurmuzachi şi Bd. Chişinău.

Citeşte mai multe despre:   RATB,   National Arena,   Serbia